hiuston Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mi też dość często zdarza się próbawać wbić jeszcze jeden w górę i jakież mnie zdziwko ogarnia jak się nie da :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Rozwiązaniem na wasze problemy jest Wektor 150cc, chińska myśl techniczna. :icon_twisted: Tam biegi wchodzą bez ograniczeń, kto ile chce, może włączać do góry cały czas: 1,2,3,4,5 i znowu1,2,3,4,5 ...... Nie wiem tylko jak długo wytrzyma skrzynia jak z piątego biegu wąłcza się odrazu na pierwszy. :notworthy: A tak na poważnie to mam tak samo, bo nawet jak wiem, że jadę na piątce to jeszcze czasem poprawię, a nóż coś jeszcze skoczy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 panienki prawie nago po chodnikach Dlatego juz od jutra .............. Warsaw by night !!!!! :icon_twisted: Cos i do :buttrock: bedzie i do :crossy: tylko do tego o czym mysle nie ma ikonki :notworthy: A z 6 biegiem to normalka. Ja w 650 tez non stop go szukam :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi