BIG Mario Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam. Szukając na forum niestety znalazlem tylko nieaktywny link do megauploadera z serwisowkami do Hondy MBX 80. Posiada ktoś może takie? Byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie ich na mojego maila: [email protected] . Zabieram się za wymiane skrzyni biegów i sprzegła w mojej hondzie, może jakieś rady mi dacie? Puki co niestety nie mam żadnego pojęcia praktycznego na temat rozbierania silnika, możecie polecić jakąś lekturę na ten temat? Dzieki i pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 O ile mi wiadomo do mbx-a nie ma zadnej serwisówki są jedynie do mb i mt. Jeśłi bys potrzebował pomocy to pisz na gg nwet jak bede niedostepny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi