Chrapacz Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Poszukuje orginalnego kasku amerkanskiego Police man'a, ostatecznie czegos podobnego. Ktos, gdzies widzial, albo slyszal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Poszukuje orginalnego kasku amerkanskiego Police man'a' date=' ostatecznie czegos podobnego. Ktos, gdzies widzial, albo slyszal ?[/quote'] może być ciemno niebieski orzech z literkami "MO" :?: :lol: kiedys sie walał po garażu :D pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrapacz Opublikowano 5 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Dobre, dobre !!!Jasne, dawaj. A może znajdziesz jeszcze czeski ? Jakby, co to wchodze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 Dobre' date=' dobre !!!Jasne, dawaj. A może znajdziesz jeszcze czeski ? Jakby, co to wchodze !!![/quote'] kurde nie mogłem go znaleźć ale mam cos dla ciebie prosze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16087789 pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 23 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2003 w ofercie Louisa jest dobry orzech, za jedyne 10 euro , mam takiego i jest klawo.szczerze polecam , bo nie wiem jak z wygodą w hełmie MO. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi