greg65 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam. pod lewym podnozkiem pasazera w virago 535 91 r ale jeszcze nizej i trzeba wsunac reke natrafilem na taki ni to kranik czy cholera wie co to. Zapalilem moto i przekrecilem i przez chwile sie niz nie dzialo a po okolo 1 min zaczela z tamtad kapac benzyna.Co to tam jest wie ktos? Dodam ze u mnie dziala rezerwa i tak wtykam byle gdzie paluchy i trafilem na takie cos .A tak przy okazji to gdzie trzeba i co rozebrac zeby ta cholerna rezerwa zaczela dzialac no bo czasem by sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witaj.To"cos",to kranik paliwa.Raczej nikt tego nie dotyka,wiec jak zaczales sie tym bawic polecialo paliwo.Z tego co piszesz rezerwa u Ciebie dziala tzn.ze wszystko jest dobrze.Juz nigdzie nie"wkladaj rak".Lej paliwo i w droge,ale bezpiecznie ;) Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg65 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 aaaach no zle troche napisalem i nie przeczytalem bo sie spieszylem .Oto chodzi ze wlasnie ta rezerwa NIE dziala juz znalazlem wszystko o tej rezerwie wiem wiem trzeba bylo zaczac od szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi