zol Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Witam chce kupić taki motor tylko niewiem czy warto i moje pytania1. Czy są do tego części?2. Jak sie sprawuje?3 I jescze jakies inne informacje o nim ponieważ szuakłem i nic nie znalazłem, najlepiej opinie jakiegos urzytkownikaPozdrawiam i z góry dziękujehttp://www.bikepics.com/pictures/790373/ Edytowane 7 Czerwca 2007 przez zol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 WitamAD1. Silnik jeżeli sie nie myle to am6 wiec cześc badzo dużo jak i możliwości tunningu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A gdzie jest coś takiego do kupienia w ogóle ?? Dla mnie, to lepiej kup sobie RX jak ja :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zol Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Śilnik jest MINARELLI czyli nie było by problemu z częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi