JaWaK Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam , potrzebuje kupić komplet z allegro cylinder + tłok do minarelli horizontal prod. Tajwańskiej . i mam pytanie jak z jakością ? czy w ogóle opłaca się to kupić , czy nie będzie tak jak z polskimi prywaciarskimi padakami ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja na twoim miejscu nie bral bym tajwanu to tak samo jakbys chcial kupic prezwrwatywy na bazarze moze byc ok a moze byc tak ze wpadniesz w kanal i caly silnik do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Te "daleko wschodnie" części są do dupy :icon_mrgreen: Dopłać trochę i kup coś porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) A może teraz :) napisze ktoś kto miał do czynienia z tym zestawem ? jakieś konkrety ;) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez JaWaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja miałem do czynienia z różnymi częściami tajwańskimi. U siebie, u kumpli, także z tajwańskimi i chińskimi skuterami. Podsumuje to tak: TO JEST JEDEN WIELKI SZMELC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) NO DOBRA SZMELC :) ALE dlaczego :P ? opisz konkretnie czemu co sie działo ? Edytowane 5 Czerwca 2007 przez JaWaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Koledzy tajwańskie a Chińskie to ogromna róznica wiec upewnijcie sie o jakich dokładnie mówicie i nie kładzcie wszystkiego do jednego wora Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 NO DOBRA SZMELC :) ALE dlaczego :biggrin: ? opisz konkretnie czemu co sie działo ? Już wyjaśniam, wszystkie chińskie znajome skutery się sypią, kumple kupowali chińskie i tajwańskie tłoki, korobowody. Jak łatwo się domyśleć wszystko się posypało i to w dość krótkim czasie.Tak więc "co jest tanie to jest drogie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ale ja przypominam, że mi chodzi o tajwański zamiennik do włocha , nie jest to żaden żbik czy inny wybryk 4t (że te sqkuty sie sypią jak stare qrwy to wiem :icon_evil: ). Potrzebuje wiedzieć czy te komplety z allegro za ~200 zł. nie puchną , nie pękają , i czy ogólnie opłaca się je kupić. Zestaw bedzie siedział w nieżyłowanym skuterze tak więc nie oczekuje się od niego jakiś wyczynów. Skuter robie nie dla mnie, dla tego zestaw ten a nie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi