tomekgordon Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wczoraj stałem się posiadaczem Yamahy XT 350,1994 r. zrobiłem 130 km.do domu w deszczu ale warto było po 10 latach znów jeżdżę jestem szczęśliwy,jak by czas się cofnął,enduro jest piękne,kumpel już też ma Xteka i następny myśli,pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 gratuluje! :( fajne moto na pewno bylo warto zmoknac troche ja juz tesknie za moim moto a nie jezdzilem tylko miesiac :smile: przez zlamana noge :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 gratulacje , bardzo przyjemne moto , fajnie ze wrociles na moto :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 gratulacje z nowego sprzetu :biggrin: :crossy: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pierwszą drogę do domu na nowym motocyklu zawsze się zapamiętuje. :)Gratulacje! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 :) Gratulacje ;) nowego sprzętu POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nic tylko gratulowac motoru i powrotu do tego sportu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi