tyglus Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam,Chciałem sie zapytać szanownej braci motocyklowej co sądzicie o tych wydechach==> http://allegro.pl/item200960530_nowy_chrom...niwersalny.html Mam w swojej xv1100 orginalne tlumiki ale troche sa za ciche, chciałem podnieść głośność o pare dB, ale żeby motocykl nie ryczał tylko ładnie basował. Może miał ktoś już wczesniej kontakt z ta firmą i może cos powiedziec na jej temat. Cena wydaje sie dość przyzwoita, kwestią jest jeszcze jak jakość wyrobu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 o ile mi sie dobrze wydajedo Bzyk z wawy ma tekie wydechy pieknie basem graja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Myślę iż musisz uwzględnić żółknące kolektory wydechwe i prawdopodobnie tłumiki. Tak jest zawsze po założeniu takich - czyli uniwersalno-chińskich tłumików. Możesz także liczyć na kilka koników mniej i konieczność regulacji gażników. O strzelaniu w tłumik nie wspomnę..... W skrajnych przypadkach mogą się wypalać zawory wydechowe ..... To tyle minusów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyglus Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Witam,Jeśli chodzi o koniecznosc przeprowadzenia regulacji to i tak niedlugo bede takową przechodzi, a dokladniej moja Virazka, wiec ta kwestia nie stanowi problemu. Jesli uważacie ze ta propozycja wydechow do XV jest slaba, to moze cos polecicie, jakiegos sprawdzonego dostawce/ producenta w miare rozsadnych cenach. A takie jeszcze mam pytanko czy ktos probowal i z jakim skutkiem wstawic do swojego motocykla wydechy H-D, maja bardzo przyjemne brzmienie. Pozdrawiam Edytowane 2 Czerwca 2007 przez tyglus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 o ile mi sie dobrze wydajedo Bzyk z wawy ma tekie wydechy pieknie basem graja Oj grają, tak, że chyba sobie wymienię...... razem z moto na nowe :icon_mrgreen: :flesje: :P Pytaj Bzyka o wydechy, najlepiej zagadnij w temacie bez tematu czyli o odchodzeniu...tam bywa :P pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi