Wiertara Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Siema Mam problem bo mój motor zaczął łapać lewe powietrze. Nie wiem skąd. Dostał takiego chrypliwego dźwięku typowego jak w przypadkach ''stożków''. Zwiększyły się także obroty na jałowym i spadła elastyczność w niskim zakresie obrotów. Czy ktoś wie skąd to powietrze może się dostawać??? Zaznaczę, że mam taki trochę spękany króciec (sparciała guma, takie mikro pęknięcia) nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpek_13 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Moze sie dostawac tam miedzy glowica a cylindrem (moze byc uszczelka wyje....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio14 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Prawdopodobnie uszczelka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ale która uszczelka??? Ta między cylindrem a króćcem??? Właśnie wróciłem z jazdy. O dziwo problem zniknął!!! I to już drugi raz ;/ Jestem tym bardziej zdezorientowany. Lewe powietrze, które pojawia się i znika :) Nic z tego nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ale która uszczelka??? Ta między cylindrem a króćcem??? Właśnie wróciłem z jazdy. O dziwo problem zniknął!!! I to już drugi raz ;/ Jestem tym bardziej zdezorientowany. Lewe powietrze, które pojawia się i znika :biggrin: Nic z tego nie rozumiem... Sa plyny do sprawdzania sczelności klimy, moze sprobpj czyms takim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No i co niby z tym płynem mam zrobić??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No i co niby z tym płynem mam zrobić??? :)Pryskasz robi sie taka piana i bedziesz widzial gdzie go wciaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A ktoś może wie gdzie można kupić taki preparat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi