Skocz do zawarto艣ci

kramer rotax 124gs

wiktor_krakow
 Udost臋pnij

Rekomendowane odpowiedzi

jestem posiadaczem takiego cuda, po 6 latach zdo艂a艂em skompletowa膰 ca艂o艣膰 prawie w 100% oryginaln膮(pozosta艂 tylny b艂otnik), bywaj膮 nawet momenty 偶e uda mi si臋 go zapali膰 i przejecha膰 troch臋, hmmm dlatego nie pisa艂em 偶e jestem w 100% szcz臋艣liwym u偶ytkownikiem ale...mo偶e kto艣 ma do艣wiadczenia z silnikami rotaxa - w艂a艣ciwie brakuje mi regulacji zap艂onu (elektronika) bo niestety ca艂y komplet kt贸ry dosta艂em nie ma 偶adnych znak贸w. Chcia艂bym go naprawd臋 doprowadzi膰 do stanu idealno艣ci technicznej i wizualnej chocia偶 kasa coraz bardziej przyciska. Dodam 偶e wielki udzia艂 w naprawie mia艂a fabryka rotaxa w austrii kt贸ra udost臋pni艂a katalogii i techdate, cz臋艣ci te偶 udost臋pni艂a ale odp艂atnie. Ca艂o艣ci podj膮艂 si臋 ze mn膮 znajomy z serwisu w Jordanowie, chyba razem jeste艣my tak uparci.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...