wiktor_krakow Opublikowano 30 Maja 2007 Udost臋pnij Opublikowano 30 Maja 2007 jestem posiadaczem takiego cuda, po 6 latach zdo艂a艂em skompletowa膰 ca艂o艣膰 prawie w 100% oryginaln膮(pozosta艂 tylny b艂otnik), bywaj膮 nawet momenty 偶e uda mi si臋 go zapali膰 i przejecha膰 troch臋, hmmm dlatego nie pisa艂em 偶e jestem w 100% szcz臋艣liwym u偶ytkownikiem ale...mo偶e kto艣 ma do艣wiadczenia z silnikami rotaxa - w艂a艣ciwie brakuje mi regulacji zap艂onu (elektronika) bo niestety ca艂y komplet kt贸ry dosta艂em nie ma 偶adnych znak贸w. Chcia艂bym go naprawd臋 doprowadzi膰 do stanu idealno艣ci technicznej i wizualnej chocia偶 kasa coraz bardziej przyciska. Dodam 偶e wielki udzia艂 w naprawie mia艂a fabryka rotaxa w austrii kt贸ra udost臋pni艂a katalogii i techdate, cz臋艣ci te偶 udost臋pni艂a ale odp艂atnie. Ca艂o艣ci podj膮艂 si臋 ze mn膮 znajomy z serwisu w Jordanowie, chyba razem jeste艣my tak uparci. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
adam153 Opublikowano 30 Maja 2007 Udost臋pnij Opublikowano 30 Maja 2007 ooo, no prosh jakie cudenko :P cierpliwosc przez 6 lat sie oplacila, jak mozesz t ozrob fotke swojej masziny i zapodaj linkiem :biggrin: hmm tylko ten zaplon tak? w kazdym razie powowdzenia zycze ;) pozdro Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.