Mario_90 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam!Kto wybiera sie na zlot do Myślca (koło Nowego Sącza)??Czy ktoś uczestniczył w poprzednich zlotach w Myślcu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopek1986 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Cześć byłem tam .Impreza jest spoko.Przejechał bym sie z wami ale raczej nie dam rady bo jestem w angli ale jeszcze kilka dni i wracam sie do polski . Dokładnie 12 lipca bede w Nowym sączu życze Wam miłej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 A macie jakieś bliższe informacje na temat zlotu bo na stronie Steelsów nie ma dokladnego planu imprezy.Chodzi mi głownie o to o której godzinie jest parada. Jeśli by ktoś miał jakieś informacje to niech napisze co wie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja wiem jedno że bede tam co dziennie , przejde sobie przez górke i już jestem ;pKurcze ja też nie znam dokładniejszych informacji ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A macie jakieś bliższe informacje na temat zlotu bo na stronie Steelsów nie ma dokladnego planu imprezy.Chodzi mi głownie o to o której godzinie jest parada. Jeśli by ktoś miał jakieś informacje to niech napisze co wie. pozdrawiamNa stronce SR jest tylko to, co niżej. W czym problem żeby zadzwonić pod podane numery tel. i dowiedzieć się o szczegóły? MYŚLEC REAKTYWACJA!! 1-3 czerwca 2007 Dla wszystkich, którzy tęsknili za klimatem Myślca - a jest ich sądząc z dopływających do nas wciąż sygnałów całkiem sporo - dobra wiadomość!! Tak, tak - Myślec powraca!!I to niemal w tym samym miejscu, bo tylko ok. 300 metrów dalej na ośrodku zwanym "Szałasem".wjazd 50 zł/os w tym piwo, stek i znaczekUWAGA!!Niestety wszystkie domki na terenie zlotu są już zarezerwowane.Jest natomiast możliwość rezerwacji noclegu w motelu "MIŚ" ok. 1,5 km od terenu zlotu.Tel. do motelu: 0-18 446-24-51, 605-560-786kontakt: 604 823 360 Macieki 604 434 427 Artur Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi