konradskce Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam, W sobotę rano spotkałem w moim rodzinnym mieście (Skierniewice) super-podróżnika na obładowanym bagażami CPI. Pan około 55 lat, siwa broda, uśmiech na twarzy i hipisowski ubiór. Zatrzymał się koło sklepu i szukał drogi na mapie. Podszedłem, porozmawiałem i okazało się że skuterzysta jedzie z Warszawy do Łodzi bocznymi drogami - krótka ale bardzo sympatyczna konwersacja po czym przeprowadziłem go kawałek przez miasto.Na koniec uścisk dłoni i "do zobaczenia na szlaku". Po co ten temat? Obiegowa opinia o skuterzystach w Polsce na 50-tkach to młodzian katujący skuter pomiędzy blokami - czy spotkaliście dużo starsze osoby użytkujące skutery w sposób odbiegający od standardu? To co jest normą we Włoszech czy Niemczech troche inaczej wyglada w PL.... Ps. Serdeczne pozdrowienia dla hipisowskiego skuterzysty na niebieskim CPI z Wawy - do zobaczenia na szlaku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 heh niezla sprawa , mialem kiedys takiego cpi hussara i czy ja wiem czy on sie nadaje na taki dluzsze wyprawy ?? za twarde ma siedzenie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 nie przesadzaj .. ma Lodzi skutery się zrobily bardzo popularne ..... a ciągu ostatniego roku ich ilość się dosłownie spotęgowała ...... aż strach pomyśleć że do prowadzenia ich nie potrzeba prawa jazdy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi