PITER II Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja byłem już po raz czwarty i zaj....cie mi się podobało. Wydaje mi się że jak ktoś chce się ubawić to się ubawi a jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze ją znajdzie i do czegoś się doczepi. Pozdrawiam WERNERa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zlot jak co roku udany ,pełny luz ,dobra zabawa z jedyn dali dupy :) w sobote piwo było dopiero od 10 rano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ogolnie zlocik byl udany, tylko qrcze ten deszcz..... jak co roku, w tym tez przylalo, w trakcie parady, tez jak zwykle.... ;PA jesli chodzi o minusy to wlasnie piwa zabraklo ;P no i w niedziele rano zabraklo naczyn na zurek, jak ktos nie mial niczego to musial obejsc sie smakiem :) (my zrobilismy sobie naczynia z rozcietej na pol butelki) ;)Ale ogolnie impreza byla ;) Pozdroo i do zobaczenia za rok ;) PS. Jako ze w tym roku nie bylo nas na konkurencjach bo pojechalismy qmpla do slubu prowadzic, to nie wygralysmy liny jak rok temu ;PAle za rok odzyskamy tytul ;) - dziewczyny z Husarii Wieluń ;P PS2. Te motocykle pod scena jeden na drugim to nasza sprawka ;P - chlopcy z Husarii Wielun ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITER II Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A zjazdy na misce i sankach do wody oraz oranie placu rosjami to nasza sprawka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galeonka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja na bramie stałam , w przyczepie mieszkałam,wszystkich kasowałam,znaki rozdawałam,następnie łańcuch spószczałam :-),gapiów pozdrawiałam,na miskowców spoglądałam,plecy, nogi i barki plastrami haftowałam :-)z zielonym nawet sie użerałam :-),striptizu niewidzialam - choć jakiś gosć nawet zdjoł coś :-)fasolke jadłami nawet niezbladłam,o tamtym roku niewspomne bo , bo lepiej nie i wszystkich przepraszam :-)w nocy piatkowej piekne niebo gwiazdziste oglądałam, w nocy sobotniej sie wykompałam :-),by na niedziele godnie i nalezycie pożegnać bzyki i bez ryzyki co miałam rozdałam,w niedziele troche dodgem zaszalałami tyle pamiętam bo odleciałam. :icon_question: w przyszłym roku oddaje pałeczke Biedronecce :-(ona chodzi w stroju kompielowym wiec lepiej bramowe przejazdy bedziecie wspominac :-)dzieki pomagierom gorąco pozdawiam i zapraszam w przyszłym roku Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi