B&TCUSTOMS Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 WJAZD NA JEDEN DZIEN KIEROWCA I PASAZER 25 ZŁ CZYLI SAM KIEROWCA 15 ZŁPASAZER 10 ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) to teraz takie pytanko, jeśli chciałbym zabawić na zlocie jeden dzień, tzn sobota, to płacę razem z pasażerem 25 zł i w tej cenie mamy wiazd na zlot i blacha nalepka atrakcje oraz prawdopodobnie 1piwo lub 1napój kto co woli, czy tylko sam wjazd na zlot? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 wjazd na zlot blachę i nalepkę z tym piwem nie wypaliło ale blacha fajna ;) no i udział w konkurencjach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ok, na browarze mi nie zależało :-) teraz dobra informacja dla zlotowiczów :-)22 czerwca, czyli w piątek w Kluczborku (rzut beretem od Starego Olesna) są Dni Kluczborka, na których odbędzie się koncert zespołu KULT, reszta info tu: http://www.kluczbork.pl/obrazki/dniklb.php mam nadzieję, ze kogoś to zainteresuje :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Za oknami kijowa pogoda =/ Jeśli tak się będzie utrzymywać do soboty (czego bym nie chciał) to jak będzie wyglądał zlot? Freestyle pewnie się nie odbędzie...? A co z innymi atrakcjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 prognoza onetowa mowi jasno, ze będzie cały dzien padać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Onetowa wiecznie oszukuje my zamwiliśmy ciepło a pozatym co roku przed zlotem pada :biggrin: wiec to tak zawsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 no to ok, a pasażer też coś dostaje, czy tylko kierowca moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 sorqa, ze 2 pod sobą, ale Tutaj są fotki które robił mój kuzyn i ja. Aktualnie cały czas się wgrywają, ale mam nadzieję, ze jutro prześlą się wszystkie KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czy wie Ktoś może gdzie i kiedy będzie jeszcze jakiś reportaż z tej imprezy?? Bo w kurierze Opolskim widziałem ale tam dużo nie ma... Nie było żadnego materiału z freestylu ani z parady.Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 www.motokibic.tv tam cały reportaż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to tu są fotki z imprezy robione przez naszą ekipę: http://www.motorzonelc.freehost.pl/Olesno2007/index.html Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA VTR SP1 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ROK 2008 ZAPRASZAMY NA ZLOT ZA JAKOŚĆ ZLOTU ODPOWIEDZIALNI SĄ ORGANIZATORZY MICHAŁ (HONDA VTX 1800) TEL 696 833 594 MAREK (SUZUKI INTRUDER 1800) TEL 502571520 ARTUR (HONDA VTR SP1) 500215711 PIMPEK (GSXR SRAD ) 889454502 GWARANTUJEMY DOBRĄ ZABAWĘ DLA MOTOCYKLISTÓW. MAMY NADZIEJE, ŻE W TYM ROKU POGODA NAM DOPISZE (NIE TAK JAK W 2007) WSZYSTKIE INFORMACJE NA www.burnoutparty.prv.pl NA ZLOCIE CZEKA NA WAS WIELE ATRAKCJI I ZABAWY DO WYGRANIA TRZY KASKI ORAZ WIELE INNYCH NAGRÓD SMAŻENIE KIŁBASEK PICIE PIWA PRZY OGNISKU DO BIAŁEGO RANA W SOBOTĘ O 23godz STRIPTISE SHOW WJAZD TYLKO 25 ZŁ (KIEROWCA Z MASZYNĄ) W CENIE WJAZDU POSIŁEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 kurde, cena wiazdu spora, jeśli bym chciał wpaść na kilka godzin, to opłata taka sama będzie? No a co z plecakiem? ile musi bulić? Jakas blacha będzie jak rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja mialam jechac do Marynarza ale jednak zdecydowalam niedawno, ze przejade sie zobaczyc jak to wyglada w Olesnie. Kto jedzie?? :icon_biggrin::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi