_fazi_ Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 sam przesidzialem dużo czasu w garażu nad polerka aluminium itd więc miesiąc to jest robota na odpierdol czego ja nie uznaje i chyba więszość osób które odrestaurowują moto które znalazły byle gdzie i w byle jakim stanie i chawała im za to :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam, jestem w trakcjie odrestaurowywania jawy 250 '53. Silnik na chodzie ale nie chodzi o to, jak przywrucic dawny blask obręczom i piastom? Są troszke zasniedziałe. Macie jakieś sposoby? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 a masz może jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) a masz może jakieś fotyNie mam fot w chiwli obecnej bo jest rozebrana na czesci pierwsze i szykuje elementy do lakierowania. Orientuje sie ktoś może gdzie w okolicach Częstochowy/Łodzi można położyć nowy nikiel? Co zrobić z zardzewiałymi szprychami? Edytowane 14 Października 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 szprychy lepiej kupić nowe, albo koła trafisz w dobrym stanie ostatnio gość na weteranbazarze we wrocku chciał 100 za dwa pikne kółka,a starych rur też sie nie opyla chromować,goście w galwanizacji mówią że se nie bedą wanien brudzić,jak coś to moge ci dużo podpowiedzieć na temat jawki,ale wieczorkiem,napisz co cie jeszcze boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi