Skocz do zawartości

Impreza w gdańskim ZOO

dadeq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wszyscy zapewne wiedzą 1 czerwca to Międzynarodowy Dzień Dziecka- w tym roku wypada w piątek, a pierwszy piątek czerwca jest Międzynarodowym Dniem Dzieci Ciężko Chorych organizowanym w Ogrodach Zoologicznych na całym Świecie, jest to "Wieczór Marzeń". W zeszłym roku grupa zapaleńców była w ZOO i zrobiła dużo przyjemności tym ciężko poszkodowanym przez los dzieciakom i ich rodzinom. Myślę, że w tym roku trzeba tą tradycję kontynuować. W związku z tym serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów wszystkich pozytywnie zakręconych motomaniaków do udziału. Dnia 1.06.2007 zbiórka przed bramą główną ZOO w Gdańsku o godz. 17.15 Mam nadzieję, że stawimy sie licznie i sprawimy dużo radości ciężko chorym dzieciakom.

Dzieci ma byc ok. 600-700 - wiekszość nieuleczalnie chora.Kochani tak, że niezależnie od pogody MUSIMY SIE STAWIĆ JAK NAJWIĘKSZĄ EKIPĄ O GODZ. 16.00 NA PĘTLI AUTOBUSOWEJ OBOK BRAMY ZOO ze zródeł dobrze poinformowanych wiem, że dzieci na nas, i nasze 2oo, bardzo liczą. Musimy się na to popołudnie uzbroić w cierpliwość i odpowiadać na tysiące pytań i bardzo spokojnie jeździc z chętnymi dziećmi wytyczoną trasą. Pozwolić dzieciom (jak maszyny ostygną) dotykać wydechów, kół i całych moto to jest ICH DZIEŃ DZIEŃ SPEŁNIONYCH MARZEŃ. Musimy pogodzic sie z tym, że będziemy słyszeli, że przyjechali harlejowcy(wrrr) - dla wielu z nich każde moto to harlej. Bądźmy tego popołudnia i wieczoru dla NICH i tylko dla NICH. Wiem, że będa nam towarzyszyć policjanci na 2oo z Trójmiasta i będzie jeszcze parę innych atrakcji, ale jak twierdzi dyrekcja ZOO, dzieci cały czas pytają czy będą motocykle ?

WIEM, ŻE NA WAS MOŻNA LICZYĆ I ŻE STAWICIE SIĘ BARDZO LICZNĄ GRUPĄ. PROSZĘ INFORMUJCIE SWOICH ZNAJOMYCH I PRZYJACIÓŁ Z INNYCH FOR I TYCH WOLNYCH STRZELCÓW . NIECH NAS BĘDZIE TYLU ILU NA MIKOŁAJACH ALBO I WIĘCEJ