sliwka891004 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Siemanko :cool: Szukam ziomów z Torunia z podobnymi motocyklami jak mój na wspólne wypady i przejażdżki :crossy: Lepiej tak jeździć w grupie niż samemu co nie?? :cool: Czekam na odp Pozdrowienia dla wszystkich Shadołowców :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotom Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witam, tak w skrócie. liczę sobie 32 wiosny, mieszkam w Brodnicy od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem DragStara 1100 classic No i z chęcią bym pośmigał z innymi cruiser'owcami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witam, (...) z chęcią bym pośmigał z innymi cruiser'owcami :bigrazz: Witaj, daj znać jak będziesz chciał pośmigać z szlifierkowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem DragStara 1100 classic No i z chęcią bym pośmigał z innymi cruiser'owcami :bigrazz: Witam Sąsiada. Większość tego sezonu za Tobą, ale pewnie jeszcze pokołujesz. Do spotkania na trasie! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam. Czasami zaglądam do Waszego pięknego miasta (jak będziecie mijać gościa na biało-czeronej cebuli ,to machnijcie) :flesje: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem90 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! Mam na imię Przemek i mieszkam w okolicach Chełmna.Od niedawna posiadam Kawasaki GPZ 500s, mimo,że motorami interesuję się od dziecka(przejeżdżone WSKi,MZki i te sprawy :bigrazz: ) ale dopiero teraz stac mnie na to by rozpocząc prawdziwą zabawę z motocyklami :biggrin: . Jeżeli chcecie wiedziec coś więcej,to pytajcie :bigrazz: . Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam :) tą gpz kojarze :biggrin: dobry moto, nawet bardzo dobry- zero problemów z nią było, a zapierdalełaa, aż miło :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cześć Przemysław :bigrazz: To ta GPZ 'ta mina co na nią Cie nadziałem ? :biggrin: Eee żartuję - wygląda i jeździ wyborowo (jak Wódka Wyborowa). :icon_arrow: Zagadaj Barteza o filmiki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem90 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 co to za filmiki???? :icon_eek: bo cos ostatnio bardzo czesto o nich slysze... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 co to za filmiki???? :icon_eek: bo cos ostatnio bardzo czesto o nich slysze... :banghead: wkręca Ci- nie przejmuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) jak to jakie filmy.. myślę że o tym Bartez pisze.. prze..uj ninja... jak ci.a.. :icon_razz: a na filmikach młody bartuś zawsze jeździł wolno bo bez kasku jechał :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ps. wybacz Bartez jak zobaczyłem gpz 500 to od razu mi się ten filmik przypomniał :icon_razz: ps2. zapomniałbym.. witam serdecznie ;) Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam No to moze sie w koncu przywitam, a nie jak burak pisze posty bez wczesniejszego wpisu tutaj ;) - Robert --> treb0r, jak kto woli, - od tego sezonu posiadacz Thundercata, wczesniej inne jednoslady o napedzie nożnym;) - wiek 30 zim, - zainteresowania: bjj, motocykle, xbox 360 ;) - styl jazdy: hmm narazie bez stylu, wczuwam sie i wyczuwam moją Yamaszke - plany: smiganie po torze:) najpierw na Kartodromie w Bydgoszczy, pozniej pobicie rekordu Toru Poznań ;-) PS. Pozdrownienia do zapoznanych juz: Michała i Butterfly treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ooo hej Robert! :biggrin: Plany ambitne :lalag: na Bydzie to sie pisze ale Poznań to sobie odpuszczam. :icon_razz: Pozdrawiam! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszkods Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, nazywam sie Mieszko, jestem ze Słupska, ale studiowac mi przyszlo wlasnie w Toruniu i od kilku dni pokazuje to miasto mojej maszynie. Pozdrawiam wszystkich motocyklistow i motocyklistki rzecz jasna z Torunia i licze na wspolne przejazdzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi