August~VF1000 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witam!! Jakieś 3m-ce temu kupiłem ładną SC28 z 95r. I mam 2 pytania: -zawory są w tym silniku hydrauliczne?? -jakie są objawy rozrządu do wymiany?? W granicach 2500-4000obrotów mam jakiś taki metaliczny dzwięek. Coś jakby zawory ale nie. Bo od niskich obrotów nic nie słychać i potem też. Dodam tylko że furka ma przelotowy tłumik i dość intensywnie ją słychać:icon_mrgreen: Czy to moze rozrząd ma już dość?? Dodam tylko że ``na luzie``moto chodzi idealnie nic nie słychać w tym przedziale obrotów. Jak odpale na zimnym to nie słychać jakiś stuków czy coś. Od strony rozrządu cisza... Generalnie chopdzi super tylko te dzwięk mnie dręczy... Czy to jest moze powodem ten tłumik?? Bo tak też może być. Czekam na odp. Z góry dzieki! Pozdro panowie nikt nie wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi