gert Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a moze ktos wybiera sie z Gorzowa wlkp badz okolic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 POGNIA jak Będziecie jechac przez Moją wiochę to może razem :D Ale ja chyba już we czwartek bo susza w Moim gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) zastanawiam sie jak jechac, bo gnam z daleka. Chyba zachacze o dom i rodzine, a potem dojade do Was od razu na zlot. Zobaczymy dokladnie jak bedzie wygladala moja podroz. Tak czy siak nie moge sie doczekac. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez pognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 green zawsze jest za drogi wiec juz mozesz szykowac portfel. z checia napije sie piwa od Ciebie. Potem ja stawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 green zawsze jest za drogi wiec juz mozesz szykowac portfel. z checia napije sie piwa od Ciebie. Potem ja stawiam.Bez problemu :crossy: tylko jek Się spikniemy :icon_mrgreen: może przez mikrofon albo daj znac czym pomykasz a ja Cię znajdę :) :icon_exclaim: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gert Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a co z pogodą?jest szansa na choc odrobine słonca? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroma Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam,mimo pogody wyjeżdżamy jutro o 16 z Trzcianki do Niechorza,ktoś z nami? pozdr Kroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 chociaz pogoda byla fatalna (lało jak z cebra) zlot był świetny. Green dzieki za piwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 chociaz pogoda byla fatalna (lało jak z cebra) zlot był świetny. Green dzieki za piwo :crossy:W Polanowie tyż kufelek spijemy.Myslę że pogoda będzie lepsza :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 OUTLAWS gratulacje i podziekowania z zlot. Zabawa była zajefajna, chociaz na nastepny rok moglibyscie zamowic pogode. Troche padalo :crossy: Z niecierpliwoscia czekam na Polanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi