Gitta Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wiecie co szukam na całym internecie planu zlotu, kiedy i o której godzinie koncerty itd, ale niestety nie ma nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie rób scen. Przyjedź w piatek na miejsce to poznasz plan zlotu. zreszta jaki ma być plan lekko po oczach i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroma Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 witam.czy ktoś już był na tym zlocie w zeszłym roku? to dopiero 2 zlot w tym miejscu,jaki opinie? ile motocykli przyjechało? myślę nad przyjazdem.pozdr wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witam.czy ktoś już był na tym zlocie w zeszłym roku? to dopiero 2 zlot w tym miejscu,jaki opinie? ile motocykli przyjechało? myślę nad przyjazdem.pozdr wszystkich ...Ja byłem zlot jest koło latarni morskiej(100m do morza).W tamtym roku troszkę ałra pogodowa nie dopisała,motocykli ze200szt.Atmosfera superowa,domki i pokoje w okolicy.ZAPRASZAM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Byłam w tamtym roku i wybawiłam się całkiem . połamana scena, męski striptiz , mnóstwo piwa, mam pisac dalej .. :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 nie rób scen. Przyjedź w piatek na miejsce to poznasz plan zlotu. zreszta jaki ma być plan lekko po oczach i do przodu No widzisz w piątek nie mogę dlatego pytam jaki jest plan bo chce zobaczyć koncert Quo Vadis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pognia Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 tez nie znam planu, ale jak znam życie i zloty to koncerty sa wieczorem. Pwnitak o d 19, Quo Vadis zagra jako gwiazd, czyli na pewno nie pierwszy. Czyli tak 20-21 mozna sie spodziewac (tylko tak mniemam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 bYlem rok temu. Troche pogoda nie dopisała. W tym też się wybieram. Zamówcie konieznie słońce, tymbardziej, że to zlotnad samym morzem :icon_evil::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wiecie co szukam na całym internecie planu zlotu, kiedy i o której godzinie koncerty itd, ale niestety nie ma nic takiego.Gitta koncerty zaczynają się w piątek od 20 Qvo VADIS w sobotę 20 ale jak znam życę to się kapkię przesunie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Gitta koncerty zaczynają się w piątek od 20 Qvo VADIS w sobotę 20 ale jak znam życę to się kapkię przesunie. :wink: No dzięki za odzew, bo nawet pisałam do web strony outlaws ale nie dostałam żadnej informacji.Na pewno będę, dobrze że w sobotę, bo chce zobaczyć koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No dzięki za odzew, bo nawet pisałam do web strony outlaws ale nie dostałam żadnej informacji.Na pewno będę, dobrze że w sobotę, bo chce zobaczyć koncert.Tylko nie odpadnij, jak z Babozlotu! Pozdrowionka. Hila namawiam, żeby pojechał autkiem (motorek niestety uziemiony na dłużej). Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czasem los sam się nam układa jak chce i nie mamy na to żadnego wpływu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek123 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 pytanie zasadnicze mam. jaki browar po ile tam bedzie???? Green, czyto wiesz, bo widze, ze masz najwieksze pojecie o tej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 pytanie zasadnicze mam. jaki browar po ile tam bedzie???? Green, czyto wiesz, bo widze, ze masz najwieksze pojecie o tej imprezieJanek123 jak będzie browar za drogi to TOBIE postawie :icon_question: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Jedzie ktos z okolic Słupska?? Może jakas mała ustawka - w kilka moto zawsze raźniej :banghead: Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Michaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi