mierzynskim Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam! Poszukuję Samotnych Jeźdźców z Nysy - pogoda przednia, tereny ekstra, więc czemu by nie pośmigać? Dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam! Poszukuję Samotnych Jeźdźców z Nysy - pogoda przednia, tereny ekstra, więc czemu by nie pośmigać? Dajcie znać.No ja niby, ale obecni do Nysy mam z 80km. Jeżeli w czwartek po robocie bedzie ładnie, to wskakuję i jadę. Możemy się spotkać np. w Prudniku. Tyle, że ja wyjade najwcześniej po 16 - wyjątkowo czwartek zapowiada się luźny od 16 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No ja niby, ale obecni do Nysy mam z 80km. Jeżeli w czwartek po robocie bedzie ładnie, to wskakuję i jadę. Możemy się spotkać np. w Prudniku. Tyle, że ja wyjade najwcześniej po 16 - wyjątkowo czwartek zapowiada się luźny od 16 :D Dopsz. Zgadamy się w czwartek i może - daj B. dobrą pogodę - śmigniemy gdzies po okolicy a potem na browarka :buttrock: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi