leonstar Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item187173995__honda..._aspencade.html ten był ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Ten jest za bardzo turystyczny. Może ma ktoś na sprzedaż za dobrą cene? Edytowane 22 Maja 2007 przez DYZIO DRAGON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Może ma ktoś na sprzedaż za dobrą cene? Bierz ode mnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M429041 :wink: Z ceną możemy jeszcze pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 hehe, ale DYZIO DRAGON chciał coś do 10 tyś, a ten twój sprzęt to ''nieco'' droższy. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dokładnie o takie coś mi chodzi ale cena za duża bardzo chętnie bym wzioł ale kasy tyle niemam. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 cena jest ok, to Ty masz za mało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kredo na 30 lat i nawet nie odczuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Więcej nie moge wydać bo chce kupić jeszcze jedno auto dla żony :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 To kup jej ''maluszka'' i będziesz miał kase na wymarzony motocykl :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie no nie maluszkamoja zona ma astre i ja jeszcze motocyklpamietajcie ze zona jezdzi z dziecmiwiec bezpieczenstwo na pierwszym m-cu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Niemoge jej kupić maluszka było by najwygodniej :buttrock: ale bespieczeństwo przedewszystkim i dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Uprzedzałem Cię, Dyzio, że z 10tys. będa Ci podsuwać sprzęty za 30 patoli :icon_biggrin: Cud, że nowej Electry jeszcze nikt nie zaproponował :crossy: Jak nie masz wymagań wygórowanych z księzyca, to VZ Cię zadowoli. Zalety i wady znajdziesz w archiwum, bo już bylo o tych motocyklach sporo postow napisanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jak już nieraz zaznaczano na tym forum: "Każda pliszka swój ogonek chwali" dlatego ja polecam Virago 750 albo 1100. W twoim przedziale cenowym plus-minus się zmieścisz, a jak trafisz na dobry egzemplarz, to da Ci tyle satysfakcji, że długo będziesz mi dziękował za radę :icon_biggrin: Ja z mojej jestem super zadowolony, a przecież nie jest ONA pierwszej młodości (ale jak to mówią "na starej p... młody ch... się uczy", czy jakoś tak)... Linia Virago powinna Ci odpowiadać, bo to moto właśnie w rodzaju Kawasaki 800 Classic Hondy Shadow czy Hondy VT 600. Ale oczywiści wybór należy do Ciebie. Sugeruję, żeby koniec-końców wsiąść na moto i zobaczyć, gdzie tyłek najlepiej pasuje... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Może jest jakiś zlocik niedaleko namysłowa lub kępna jak byście byli to bym wsiadł i sprawdził gdzie najwygodniej i opninie byśmy wimienili jakiegoś BR. byśmy spili co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Może jest jakiś zlocik niedaleko namysłowa lub kępna jak byście byli to bym wsiadł i sprawdził gdzie najwygodniej i opninie byśmy wimienili jakiegoś BR. byśmy spili co wy na to ?W sobotę od 15.00 zapraszam do Stradunii. Namysłów-Opole-Krapkowice-kierunek Racibórz/Kedzierzyn. Po drodze bedzie Stradunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi