Ynciol Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wszystko glanusć hey spoko choć do końca nie zostaliśmy! Spałem do 11 rano heheRzeczywiście miło było was zaryłczyć, Draco pierwszy raz śmniganie i spoko choć to ja dawałem temp :icon_mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No i niedzielka przeleciała dziś w pracy :icon_twisted: wczoraj z Dzolą zrobiliśmy jakieś 150 km i było spoko i te jej zajebiste kierunki heheh Dzięki i do zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech69 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 witam wszystkich co mają moto jednak coś się tu dzieje w okolicy pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja mogę coś na weekend pojeździć ... musze się odstresować /.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech69 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 też bym pojeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 witam wszystkich co mają moto jednak coś się tu dzieje w okolicy pozdrawiam :flesje:O, witam Kolegę na jedynym słusznym motocyklu, jakim jest TA :banghead: Co do weekendowego wyjazdu, w sobotę w Tychach forumicz Zomb bierze śłub. Robimy paradę do kościoła i potem na salę. Ja się wybieram i tak sobie myślę, co by może po imprezie zrobić sobie jakąś traskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Mi już powoli druty wyłażą z oponki ... więc jak nie będzie padać w sobote to na parade bym się śmignął ... ale z traską może być kiepsko ... :cool: ... fuck... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 HMM o ile ślub będzie po godzinie 16 to może się wyrobię w przeciwnym razie moge mu tylko poprzez forum pożyczyć najlepszego...ach ta praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 HMM o ile ślub będzie po godzinie 16 to może się wyrobię w przeciwnym razie moge mu tylko poprzez forum pożyczyć najlepszego...ach ta praca Nawet mi nie mów ... od przyszłego tygodnia zapierdzielam po 12-13h dziennie ... i tak do listopada :P ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ślub jest na godz. 14-tą. Zbiórka jest godzinę wcześniej na parkingu przy Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jacku - ale masz fajny avatar :icon_mrgreen: Ja musiałem zrobić ten OT.... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jacku - ale masz fajny avatar :D Ja musiałem zrobić ten OT.... Pozdrawiam serdecznie.No ba, w końcu fotke robił artysta. Co prawda utalentowany w innej dziedzinie, ale zdjęcia też Mu całkiem nieźle wychodzą :icon_mrgreen: :notworthy: Pozdro :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witojcie!! Czas odkurzyć ten wątek ... a mianowicie ... po świętach może by się ugadać na jakąś wspólną traskę ?? Mam nadzieję, że do tego czasu wszyscy zdąrzą się wyleczyć :crossy: :flesje: :wink: :flesje: POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Tak,najlepiej w niedzielę.Proponuje Złoty potok i okolice,zamki,pstrągi i takie tam....Sa chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 .... ja nie dam rady ... :icon_mrgreen: siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi