Browar Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 p.s. jakie macie plany na weekend? Ja myślałem, by w niedzielę śmignąć do Czech na jakiś zamek i przy okazji napić się "zielonej wróżki" :)W sumie pomysł dobry ... oby pogoda tylko była :) ... wtedy albo się podłanczam do Ciebie Draco albo śmigam na basen do Ostravy :icon_razz: POZDRO!! Zgadamy się w weekend :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Draco kolejne zdęcia do dupy.... i w dodatku wszystkie ściągnięte z netu , na żadnym cię nie ma :clap: Ładnie i znowu można pozazdrościć wypadu... góry, widoki te winkle, zameczki i gracula :bigrazz:, co do zielonej wróżki to o ile dobrze kojarze jak ostatnio ją piliśmy to się troche porobiliśmy hehe przed sękatą. PZDR co do Czech słucham konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ynciol-jestem na zdjęciach, które robił Marcin. Wkrótce dostanę wypaloną płytkę i co ciekawsze foty postaram się zamieścić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 co do zielonej wróżki Hmmmm tyle żeby się tam zrobić Zielonym trzebaby tam spać ... :clap: bo ja po pijaku z wami nie wracam .... :flesje: .... a spanie odpada w niedziele bo w poniedzialek do roboty :eek: ,,, hehhee/... więc Draco nas podpuszcza !!! ii jeeeeeeee :icon_razz: Draco daj jakiś plan wyjazdu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Draco daj jakiś plan wyjazdu :biggrin:Mamy w planach pojechać do tego zamku na Słowację. Jak starczy czasu, to mozna jeszcze śmignać na winkielki na Banską Bystrice. Ale, dziś impreza, więc nie mam pojęcia jak i o której godz. jutro się pozbieramy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mamy w planach pojechać do tego zamku na Słowację. Jak starczy czasu, to mozna jeszcze śmignać na winkielki na Banską Bystrice. Ale, dziś impreza, więc nie mam pojęcia jak i o której godz. jutro się pozbieramy :crossy: Draco - hehehe no my z Ynciolem też dzisiaj zapijemy mordy .. więc wyjazd pewnie realny koło 12 :banghead: :crossy: :flesje: .... no i dobrze że Ty też na imprezke uderzasz ,,, ;) .... bo mimo że mnie lubisz :notworthy: to ileż można na mnie czekać :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 yo2w Everyone aj kant goł łith ju about 12 bikos ijm stil drunk browar is zugubg in maj house soł łi mast be fresh to go to ride fuck je**ć WSZYTKIE BABY :icon_mrgreen: my som janebani i szmaty rozjebaluissmy ,,, browar i ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hahahhahaha ..... post :clap: :clap: :clap: ... wynik 1,49 i 1,68 promila ,,,,, ale dość OT Wczorajszy wyjazd ... poprostu miód... hehehehe natrzaskane ... ok 30 km :icon_mrgreen: :cool: :icon_razz: ..... za dużo było :buttrock: .... No ale weekend i tak jak najbardziej mogę zaliczyć do udanych :wink: POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No to niedzielny wypad zaliczony też ok 30 km z czego 3 pod garażem!!! Jak planować wypadzik to nie po takim grilu :icon_mrgreen: Draco a ty jak ... pojechałeś?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Draco a ty jak ... pojechałeś??No, tym razem byłem lepszy od Was ;) Zrobiłem 43 km ;) A o/oo nie mierzyłem, bo nie miałem czym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tia... 43km... Do Jastrzębia i z powrotem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 OK Fajfusy o której planujemy wyjazd na Magie Rocka? Proponuję 17 z benzyniarni shell? Co wy na to? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 OK Fajfusy o której planujemy wyjazd na Magie Rocka? Proponuję 17 z benzyniarni shell? Co wy na to? PZDRDla pewności proponuję 17.30. Wcześniej mogę nie zdążyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ... jakbyście chcieli odstawić sprzęty to można u mnie zostawić na noc .. mysle ze z dwa spokojnie mogę przegarażować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ohayo!Domo arigatou gozaimasu za wczorajszy wieczór :buttrock: Miło Was było wszystkich znów zobaczyć :biggrin: Jak tam HEY? murasaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi