Nikodem Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) 18.30 KONCERTY ZESPOŁÓW: - VERBA - CREE Amfiteatr53 km- od Rybnika koło Kędzierzyna (najbliżej przez Kuźnię Raciborską )Ps. Verba - to nie dla mnie :notworthy:) ale Bastka chętnie znowu zobaczę Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 JADYMY :P :P :P Od piątku :D I spanie w namiotach ma się rozumieć :cool: Aha, kobiet nie bierzemy, bo po co drzewo do lasu... :wink: Ty gadzie pieroński! Gdyby nie to, że jestem wstępnie umówiona z paroma osobami na ten weekend, to bym Ci taką awanturę urządziła, jak mało kto ;) A poza tym sama bym się chętnie wybrała na takowy zlocik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 JADYMY :icon_mrgreen: :crossy: :icon_mrgreen: Od piątku :icon_biggrin: I spanie w namiotach ma się rozumieć :lalag: Aha, kobiet nie bierzemy, bo po co drzewo do lasu... :lalag: Będą też te twoje masażystki i terapeutki czy ktuś? Grr ja jeszcze nei wiem bo ta pi....ona sesja :biggrin: i do tego zapowiedzi pogody :biggrin: Obadamy jak się potoczy tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja dam znaka na 100 % czy jadę kolo środy... bo albo jadę do Turawy albo na najeb do Trzebini :notworthy: :biggrin: :flesje: :flesje: :flesje: :) :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Tychy- Tokarnia, Cztery szmery ( grają AC/DC ) jakieś 300 motocykli ze świata również ( sprzęty pierwsza liga ) a na koniec fajerwerki ( 15 min )- super impreza. Starym zwyczajem informuję post factum :crossy:)Byliśmy z Miłoszem RR Generalnie, ostra jazda NO SPEED LIMIT Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Elloł!Krótka piłka.Kto ma dziś ochotę śmignąć gdzieś po południu? Wyjazd z Rybnika około godz. 16-tej. Nie wcześniej. Jakaś traska 150-200km. Do ustalenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naoko Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Hej!Ja tu nowa na forum ale gdybyście kiedyś zawijali w okolice Bytomia to ludzie się zjeżdzają w okolicach Narciarskiej Doliny "Dolomity". Słychać warrrrrrrkot co weekend :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Będziemy to mieć na Uwadze :biggrin: Ps. Draco ja niestety nie bylem w stanie karnąć się wczoraj ...... za ostry weekend nawet jak dla mnie :icon_biggrin: :) :biggrin: :icon_eek: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jutro, tzn. 30.07 w Czerwionce-Leszczynach jest impreza AROUND THE ROCK Zagrają:-POPIÓŁ (nieźle dają czadu, miałem okazje posłuchać zespołu jakis miesiąc temu),-MOTORBREATH,-UNDERGROUND,-LIPALI,i...mmmmmmmm....INDIOS BRAVOSWybieramy się z Violet. Jeszcze ktoś chętny by się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Hell...o! Jest 13:47 o 15:20 chcemy gdzies się posmykać na moto może jeziorko za gliwicami niedaleko Toszka a może sam Toszek nie wiemy jeszcze, ale śmigniemy chętni ? Wskoczymy na paliwiarnie BP obok McShita! 15:20 Jakby co 668 124 289 PZDR Edytowane 1 Lipca 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ..i po ptokach .... Zlocik w Zbicznie też mi odpadnie :D ;) ;) fuckin shit .... :lalag: .... rrrwwwaaa .... .... ;) Miejmy nadzieje na dobrą pogodę w tym tygodniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Miejmy nadzieje na dobrą pogodę w tym tygodniu :D Ja słyszałem, że pogoda ma być do dupy oby sie mylili! A niedzielny wypadzik udany ;) fajnie było tylko jak z Basia na autostradzie robilismy stopie ze 140 km/h to mi drobne wypadały z kieszenie heheh PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jest Zlocik z Zaprzyjaźnioną Grupą EKG :) do Zbiczna w weekend 14-15 lipca ... już tak się cieszylem ze zobacze te mordki ... ale ... się wysralo i mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem :) ... :) ... jeżeli jednak coś by się zmienilo ... kto bylby chętny ?? Z tego co się orientowalem jest pole namiotowe ,, ceny bardzo studenckie .. są też domki dla bardziej wygodnych ... PozdRaWiam !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal_XL600 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jest Zlocik z Zaprzyjaźnioną Grupą EKG :D strach sie bać :D ale jak bedziesz jechał, albo ktokolwiek z okolicy , to biore namiot i tez jede :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jest Zlocik z Zaprzyjaźnioną Grupą EKG :) do Zbiczna w weekend 14-15 lipca ... Mam chrapkę na ten wyjazd. Ale 100% pewności czy moge jechać będe miał w piątek 13-go z rańca :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi