zuku Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Musiałem wymienić ośkę tylnego koła w KTM 125 EXC. Mamtakie pytanko. Czym posmarować nową? Czy może być towot? Bo ja nie mam prawdę mówiąc zielonego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Musiałem wymienić ośkę tylnego koła w KTM 125 EXC. Mamtakie pytanko. Czym posmarować nową? Czy może być towot? Bo ja nie mam prawdę mówiąc zielonego pojęcia. :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72232&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuku Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 dzięki i przepraszam. brat mnie męczył żebym napisał bo chce już jeździć i zupełnie zapomniałem poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi