Kita Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Nie wiem jaki mam oryginalny a wymieniać będę na motula w wekend. Przebieg 100% oryginalny 6000 mil. Pisałem do Yamahy i powiedzieli że może kwestia regulacji bo sprowadzony motocykl strzeba przestawić na nasz klimat (ich słowa) Olej tu niema nic do rzeczy. Testowałem różne i dupa. Stuka jak stukało. Co do klimtu to niewiem co oni palili ale jak sie dowiesz to daj znać :icon_mrgreen: Też chętnie spróbuje :wink:. Nie wiem jaki mam oryginalny a wymieniać będę na motula w wekend. Przebieg 100% oryginalny 6000 mil. Pisałem do Yamahy i powiedzieli że może kwestia regulacji bo sprowadzony motocykl strzeba przestawić na nasz klimat (ich słowa) Olej tu niema nic do rzeczy. Testowałem różne i dupa. Stuka jak stukało. Co do klimtu to niewiem co oni palili ale jak sie dowiesz to daj znać ;) Też chętnie spróbuje :crossy:. BTW przejechałem ok 12.000 km i nic sie nie zmienia w tym stukaniu. Pozatym, że wkurza :) jakby troche mniej :) Edytowane 25 Lipca 2008 przez Kita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 tak - przyznaje racje - olej niewiele zmienia. Ja poświeciłem trochę kasy i wypróbowałem: Castrol 4T 10W40 - full synthetic - stukaMotul 5100 10W40 - 1/2 synthetic - stukaMotul 5100 15W50 - 1/2 synthetic - stuka Co dalej ..... jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie które motocykle maja to do siebie ze stukaja. KLXy 250 tez klekoczą... Dowiadywalem sie innych posiadaczów tych motocykli i tak samo slychac. W niektorych tak ma byc . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam. Castrol 10W40 i Procycle 10W40 - stuka tak samo, tyle ze nie jest to tak bardzo dokuczliwe(juz). Przestalem sie na tym skupiac, i poprostu jezdze. :biggrin: Przebieg 43 tys. km. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molpol Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A czy ktoś może słyszy podczas jazdy takie rzężenie jakby śrubka była okręcona podczas jazdy. Kolega powiedział mi że w jego drag starze przednia lampa się strasznie trzaskała i trzeba ją wykleić. I mam prośbę o jakieś serwisówki do v-star 1100 czy jakąć dokumentację na email. Z góry dziękuję. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi