N3stor Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam. Szukam chetnych na wspolny wyjazd wakacyjny. Jade Jawa TS 350 z dziewczyna. Trasa przez Ukraine na Krym, pozniej przez Odesse, Rumunie i Bulgarie do Grecji, nastepnie na polnoc i zaleznie od finansow do Chorwacji albo juz dalej na polnoc do Polski. Ogolnie taki wstepny zarys, wszystko moze ulec zmianie. chcemy zachaczyc po drodze o rozne interesujace miejsca (UNESCO itp). Spanko pod namiotem i w jakis pensjonacikach jak bedzie niedrogo. raczej chcemy wydac jak najmniej. wiecej info bedzie na www.nakolach.pl a narazie mozna zobaczyc jak wyglada sprzet, ktorym jedziemy. Tyle tysiecy poszlo w ta jawe, ze musi gdzies dojechac ;P juz raczej zostanie w rodzinie :icon_eek: pozdrawiam MariuszJawa TS 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam. Szukam chetnych na wspolny wyjazd wakacyjny. Jade Jawa TS 350 z dziewczyna. Trasa przez Ukraine na Krym, pozniej przez Odesse, Rumunie i Bulgarie do Grecji, nastepnie na polnoc i zaleznie od finansow do Chorwacji albo juz dalej na polnoc do Polski. Ogolnie taki wstepny zarys, wszystko moze ulec zmianie. chcemy zachaczyc po drodze o rozne interesujace miejsca (UNESCO itp). Spanko pod namiotem i w jakis pensjonacikach jak bedzie niedrogo. raczej chcemy wydac jak najmniej. wiecej info bedzie na www.nakolach.pl a narazie mozna zobaczyc jak wyglada sprzet, ktorym jedziemy. Tyle tysiecy poszlo w ta jawe, ze musi gdzies dojechac ;P juz raczej zostanie w rodzinie :icon_twisted: pozdrawiam MariuszJawa TS 350 Pomysł super polecam spotkałem kiedys w Odesie małżenstwo z Polski na Jawie zrobili podobną traskę.Z Odessy nie mozna dojechać bezpośrednio do Rumuni trzeba objechac Mołdawie przynajmniej jak ja jechałem 4 lata temu to tak było wiec polecam żebyś to dokładnie sprawdził. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi