Ardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam! Niedawno kupiłem Yamahę XV700. Byłbym z niej bardzo zadowolony, gdyby nie pewien szczegół. Przy rejestracji, wymagane są dane techniczne, dokładnie:-->masa własna-->maksymalny nacisk na oś-->moc w KMI tu zaczynają się schody. Nigdzie , w całym internecie nie mogę ich znaleźć. Ściągnąłem serwisówkę Yamahy, a tam znalazłem tylko masę własną (229kg). Dzwoniłem do byłego właściciela, ale on znał tylko wagę moto (239kg, więc chyba podam tę drugą z powodu dodatkowego wyposażenia). Bardzo proszę o podanie mi danych tech.(tylko o wyżej wymienione punkty) Z góry dziękuje :P Pozdrowionka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario666 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Czolgiem moge ci podac co jest w mojej xv 700 (1986) ale a ja mam silnik 750 cm -->masa własna - 235kg -->maksymalny nacisk na oś - 3,00 kN-->moc w KM - 41 kW stosunek mocy do ciężaru - 0,1744 kW/kg poza tym zazwyczaj w stacjach obslugi maja dane roznych modeli w programie i stamtad je mozna wyciagnac.. tak bylo z moja przy I rejestracji... BTW - poszukuje gaznikow do xv700, xv 750... pzdrwmario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardi Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Dzięki mario666 .Podam te dane i będzie dobrze. A ten gaźnik chcesz używany czy nówke? Spróbuję poszukać i jak co to dam znać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario666 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 dzieki Ardi za checi! jak bys trafil jakies gazniki to daj znac - oczywiscie zalezy mi na jakosci ale takze na cenie :) czy nowe sa do zodbycia? watpie... :( ale jak cos to smialo moj adres [email protected] pzdrwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam Yamaha Virago XV700 to dokładnie to samo co XV750 , różnią sie tylko średnicą cylindra (w tamtym okresie obowiązywało w USA ograniczenie pojemności dla motocykli z importu do 700cc) pozostałe dane są dokładnie takie same i wszystkie znajdziesz tutaj :http://www.chudzikj.republika.pl/XV750.htm.Chciałem natomiast zwrócić uwagę ze miały inne gaźnik XV700 miała gaźniki Hitchi ( mam właśnie taką wersje na szprychach trapezowych) natomiast XV750 ma gaźniki Mikuni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi