Pit_R6 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam wszystkich, dziś wreszcie udało mi się znaleźć sprzęt w takim stanie, jak szukałem - oczywiście od razu zakupiłem ;) :icon_razz: I wszystko jest git, tylko mam jedno pytanie do posiadaczy tego moto: przy ruszaniu (obr. 1,5-2 tys.) odczuwa się szarpanie - efekt jest taki, jakby w silniku czterocylindrowym nie chodził 1 tłok.Czy jest to normalne zjawisko w silniku V?Zresztą podobne zjawisko występuje po wrzuceniu dwójki... Może muszę po prostu nauczyć się tym jeździć...Nigdy nie miałem żadnej V-ki. Z góry dzięki za pomoc ;) :) Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 V-ka juz tak ma.Troche szarpie przy ruszaniu, ma tez wieksze wibracje niz rzedowa czworka.Przyzwyczaisz sie :icon_biggrin: Acha, zapraszam na forum http://www.sv650.fora.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_R6 Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 V-ka juz tak ma.Troche szarpie przy ruszaniu, ma tez wieksze wibracje niz rzedowa czworka.Przyzwyczaisz sie :) Acha, zapraszam na forum http://www.sv650.fora.pl/ No to super, teraz jestem zadowolony podwójnie, bo przez chwilę małe obawy miałem :bigrazz: Dzięki serdeczne :icon_biggrin: Pzdr. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tez zakupilem sv na poczatku maja i umnie jest dokładnie to samo ,ale po przejechaniu 300km nauczylem odpowiedni korzystac ze sprzegla i tego poblemu juz nie mam , za to dziwna rzecz z przednim zawieszeniem wydaje mi sie ze jest zbyt twarde na pozdanych drogach mozna smialo cisnac natomiast na dziurach zaczynaja bolec nadgarski a predkosc przelotowa max 80 mial moze ktos taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 za to dziwna rzecz z przednim zawieszeniem wydaje mi sie ze jest zbyt twarde na pozdanych drogach mozna smialo cisnac natomiast na dziurach zaczynaja bolec nadgarski a predkosc przelotowa max 80 mial moze ktos taki problem ? W SV to ma zawiechy miekkkie jak masło.Zadne nadgarstki tez mnie bolały i wogole maxymalnie wygodny motocykl.Moze sie jeszcze nie porzyzwyczaiłeś do motocyla i dlateog nadgarstki ci bola. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Mi tez na poczatku bolaly nadgarstki.Troche pojezdzisz to ci przejdzie.Poza tym tak jak pisze mycior, svka ma baaardzo miekki przod i to chyba jej najwieksza wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi