Jabud Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Siemano. Niedawno kupiłem sobie enduro i teraz szukam osób z województwa świętokrzyskiego, ale najlepiej z Kielc i okolic, którzy mają jakieś enduro lub cross-a albo zamierzają coś kupić, do wspólnego śmigania. Są takie osoby na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no jak cos to ja sie pod tym podpisuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 wie ktoś może gdzie w kiecach można zregenerować amortyzator tylni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 To, że ty Damian sie piszesz na to, to wiem. A nie ma nikogo więcej z Kielc i okolic na tym forum, bo jak narazie to tylko nas dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 i jestem z okolic. trochę dalszej ale to szczegół :icon_biggrin: ok 40 Km mam do Kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Kurcze gdzie nam ten temat uciekł. Naprawde na tym forum nikogo z Kielc i okolic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kurcze gdzie nam ten temat uciekł. Naprawde na tym forum nikogo z Kielc i okolic???są są, tylko sprzęty nie do śmigania po błotku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 jak wyżej :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Odnawiam temat. Może ktoś sie znajdzie? :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 bardzo chetnie :) ale jak juz to wezme quada Kawa KVF 360 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpiel Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jam bardzo chętny, jeśli mróz wam nie przeszkadza. Oczywiście, jak tylko wykuruje nogę :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi