xedos1 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam, zwracam się do was z poradą, czy TAKIE SAKWY (wybrałem z mniejszą ilością ćwieków) o wymiarach długość 53, wysokość 34, szerokość 20cm pojemność 20 litrów nie będą za duże do Draga 650 Classic? Sakwy chce zamówić przez internet bez wcześniejszej przymiarki do motocykla. Może ktoś z Was posiada sakwy tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horn Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam.Te sakwy nie będą za duże. Też mam Draga Classic i większe sakwy (56x37x28) i jest OK. Nie wiem co masz zamiar w nich wozić ale w moje spokojnie pakuję pokrowiec (duży) i różne pierdoły. Myślę, że lepiej kupić wieksze sakwy niż potem żałować, że coś sie nie mieści. Pozdro.PS. Ładne te sakwy (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 No to dobrze, a mam jeszcze pytanko odnośnie stelaży, jak te sakwy zamontować do Draga, dokładnie wyglądaja tak:FOTO 1FOTO 2 Jest wersja z ćwiekami i bez ćwieków, wybrałem z ćwiekami Facet mi powiedział ze pod typowe stelaże od Dragów nie pasują, musi być stelaż z półką, więc gdzie go kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horn Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Za 240 zł. znajdziesz tu www.roadstyler.com/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 No rzeczywiście są TU ale cena troche mnie zaskoczyła, kupe kasy. Takie sakwy plus stelaże wyjdą 800zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 No kolego, jak sie ma TAKA ksiezniczke to i trzeba ja odpowiednio ubrac :D :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Sakwy właśnie zamówiłem plus stelaże z półkami, odbieram je w Łodzi na Motobajzlu w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi