bohen Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Witam Poszukuje kogoś kto pomógł by przy wyjeciu i niewilekiej regulacji gaznika (przerywa na wys. obr.) Nie musi to byc jakiś spec, tylko poprostu osoba która kiedyś robiła cos podobnego i zna sie na tym. Sam się za to nie chce zabierac bo ten gaznik jest zbyt skomplikowany jak dla mnie (membrany, 2 gardziele i dużo węzyków). XT mam od niedawna i jest to mój 1 japoniec więc narazie nie pcham w niego swoich rąk. :icon_mrgreen: :biggrin: D A J E Z A R O B I C :) :) Szukam na forum, bo jak zaśpiewali mi w serwisie cene za taka usługe to podziekowałem.Jeśli byłby ktoś chcetny to prosze o info na GG lub PW pozdro Edytowane 7 Maja 2007 przez bohen Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi