enduro1990 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Lepiej zostan przy kmx swoja drogą niewiem dlaczego niektuzy tak krytukuja ten sprzęt odblokowany kmx jest całkiem przyzwoity!! mój brat kupił sobie niedawno odblokowanego kmx'a 2000r. i jak na niego wsiadłem to byłem w szoku!( prowadził mi się o wiele lepiej niz dt 125) coprawda niejest to moja aprililka RX 125 ale naprawde daje rade wystarczy utwardzic zawieszenie (koszt około 150zł) no i kmx ma małe gabaryty co w terenie często się przydaje na równiez niezła kulture silnika tylko chamulce troszke niewystarczająco dobre te kawy mają blokandy na module dyfuzorze i na gazniku (zwęrzka) radze ci to wszystko zdiąc wtedy kmx kreci sie do końca obrotów (tak jest w przypadku kmx'a mojego brata) dzięki czemu ma niezły dół i niezle wyrywa na pierwszych trzech biegach!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Lepiej zostan przy kmx swoja drogą niewiem dlaczego niektuzy tak krytukuja ten sprzęt odblokowany kmx jest całkiem przyzwoity!! mój brat kupił sobie niedawno odblokowanego kmx'a 2000r. i jak na niego wsiadłem to byłem w szoku!( prowadził mi się o wiele lepiej niz dt 125) coprawda niejest to moja aprililka RX 125 ale naprawde daje rade wystarczy utwardzic zawieszenie (koszt około 150zł) no i kmx ma małe gabaryty co w terenie często się przydaje na równiez niezła kulture silnika tylko chamulce troszke niewystarczająco dobre te kawy mają blokandy na module dyfuzorze i na gazniku (zwęrzka) radze ci to wszystko zdiąc wtedy kmx kreci sie do końca obrotów (tak jest w przypadku kmx'a mojego brata) dzięki czemu ma niezły dół i niezle wyrywa na pierwszych trzech biegach!!! :icon_twisted: No wlasnie mi brakuje troche Powera na pozostałych trzech:/ A ta zwężka gdzie dokladnie jest???Myslalem zeby zalatwic sobie jakis sport wydech i moze gaznik jakis wiekszy:D A co do blokad nie mam chyba tego gowna od modulu bo posciagalem wszystko i nic nie znalazlem... W dyfuzorze byly tylko jakies spawy przy wyjsciu z cylindra:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To moze KDX?? Zawieszenie i silnik lepsze niz w KMX.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To moze KDX?? Zawieszenie i silnik lepsze niz w KMX....A co chcesz sprzedac???:D NIe raczej nie KMX-a mam 00r. a KDX raczej w tym roczniku nie dostane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Nie sprzedaje :buttrock: . 2000r KDX to raczej nie dostaniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 PolecamAprilie Rx 125 Yamahe Dt 125Ktm Exc 125Derbi Senda 125Kawasaki Kmx ,Kdx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 kolejny pros dla ktorego senda 125 i exc to jedna polka razem z dt'tkapzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 No wiec wlasnie to udalo mi sie w miare tanio kupic bo za 3500 wiec moge troche w niego wlozyc... Tylko mysle jaki duzy gaznik, jaki wydech no i nie wiem co jeszcze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi