?uk@sz16 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 WITAM!!!MAM problem z suzuki rmx 50!! Ma malo mocy i nie wiem jaki jest tego powód... W silniku nic nie stuka, ma kompresje! Czy w tych modelach suzuki sa blokady a jesli tak to gdzie one sie znajduja?? Prosze o pomoc!! Z góry dziekuje!!Pozdrawiam!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 z tego co wiem to wiekszosc 50 tek jest blokowana i blokady moga byc :1. na dyfuzorze2. na gazniku (dysze i przepustnica (iglica)3. na module4. na wlocie powietra badz na kroccu ssacym pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk@sz16 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 z tego co wiem to wiekszosc 50 tek jest blokowana i blokady moga byc :1. na dyfuzorze2. na gazniku (dysze i przepustnica (iglica)3. na module4. na wlocie powietra badz na kroccu ssacym pozdro Dzieki Serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!pozdro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi