Gość marcpol Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Przy nieodpowiedniej gąbce jest możliwość jej kruszenia się lub nieprawidłowej filtracji, skutki tego mogą być znacznie droższe niż kilkanaście nowych filtrów, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Przeglądając bikepics trafiłem na to zdjęcie : http://bikepics.com/pictures/1527612/ . Co to za ustrojstwo które pokazuje strzałka? Do czego to ma służyć? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekott Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 witam podepne sie do tematu a co sadzicie o pegaso 125 lub etx czym sie to rozni od rx pozatym ze lekko wygladem zaw.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) witam podepne sie do tematu a co sadzicie o pegaso 125 lub etx czym sie to rozni od rx pozatym ze lekko wygladem zaw.? Pegaso polecam, miałem, przejeździłem cały sezon dosłonie bezawaryjnie. Bardzo przyjemne moto, do wycieczek w sam raz. W teren średno się nadaje chodź do lasu idzie wjechac :) Byle silnik byl odblokowany z cześciami nie ma większych problemów. A co do etx i rx to obiło mi sie o uszy że etx jest zdaławiona bardziej od rx ale dokładnie nie wiem gdzie, jak i dlaczego. Edytowane 11 Stycznia 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi