WLD_Wlodi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam, zamieniłem K-750 na Urala z 1986(chyba) roku i mam pytanko. Ma on przejechane 800km (OD NOWOŚCI!) i czy trzeba jeszcze go docierać? Nie wiem jak to się ma w sprawie boxerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 E normalnie nie zatkało i jeżeli masz stan faktyczny na liczniku to go docieraj jeszcze a następnie po 1tys pospradzaj wszystkie ustawienia luzów zaworów, dyfra itd itp oraz wymień olej. Miłej zabawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tak, jest to stan faktyczny. Kupiony od gościa który kupił z fabryki i zaraz go schował do stodoły na 20 lat :)Zawór już poszedł...Nie ma ktoś tanio do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tak, jest to stan faktyczny. Kupiony od gościa który kupił z fabryki i zaraz go schował do stodoły na 20 lat :DZawór już poszedł...Nie ma ktoś tanio do niego?Trochę to dziwne tzn. ta stodoła i ten zawór . Upewnij się czy luzy zaworowe na drugim garnku są ok. i zmierz w nim ciśnienie bez tego jesteś "zmuszony" wierzyć w takie historie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi