kudi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam,mam prośbę do rodaków za wodą :biggrin: Potrzebuję kontakt do jakiegoś motocyklisty/motocyklistki najlepiej z Lincoln lub bliskiej okolicy tego miasta. Potrzebne mi info na temat możliwości trzymania motocykla gdzieś w tym mieście, ew. za opłatą oczywiście jeżeli będzie taka potrzeba w garażu uprzejmego rodaka lub uprzejmego Anglika :cool: Z góry dzięki za pomoc :icon_rolleyes: @starte witam ja nawet nie wiem gdzie to miasto jest probowalem znalesc i mi cos w stanach pokazalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja Ci moge i trzy motocykle trzymac w gazaruDzięki za dobre chęci :icon_rolleyes: witam ja nawet nie wiem gdzie to miasto jest probowalem znalesc i mi cos w stanach pokazaloW google maps wpisz: Lincoln, UK to ci się pokaże gdzie to miasto jest (koło Nottingham). Ps. może być też kontakt do jakiegoś waszego angielskiego kolegi :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi