dyziowg Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 No i pajechali !!!!!!!!!!!! :banghead: :buttrock: Niestety bez Nas :clap: Zobaczymy jak chlopakom podróz uplynie i le zdjatek natrzskaja :icon_razz: :lapad: jestes pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Mialo byc 23 wiec chyba pojechali ???A co nie ? :icon_razz: Nic nie wiem Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Mialo byc 23 wiec chyba pojechali ???A co nie ? :icon_razz: Nic nie wiem pogadaj z Ciarahem i Budzikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zadzwonilem do Marcina i juz wyjasnione ...........No troszke szkoda, bo fajnie sie zapowiadalo ....Ale to pewnie dlatego ze JA nie moglem pojechac :notworthy: Nastepny termin: poczatek wrzesnia :eek: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zadzwonilem do Marcina i juz wyjasnione ...........No troszke szkoda, bo fajnie sie zapowiadalo ....Ale to pewnie dlatego ze JA nie moglem pojechac :buttrock: Nastepny termin: poczatek wrzesnia :banghead: :wink: A kolejny maj 2008 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A kolejny maj 2008 :icon_razz: a kolejny w 2009 a koleiny 20010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A kolejny maj 2008 :biggrin: a kolejny w 2009 a koleiny 20010 spoko, dajcie znac jak juz bedziecie wyjezdzac.zalatwie sakwy, namiot, urlop, zmienie opony w 2 dni :icon_mrgreen: jakby co, to przewodnika juz macie -> ciarah dzieki za wiadomosc,a czy wiedziales o tym jak planowales dodam tylko, ze na Skye jest zajebiscie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 spoko, dajcie znac jak juz bedziecie wyjezdzac.zalatwie sakwy, namiot, urlop, zmienie opony w 2 dni :icon_razz: jakby co, to przewodnika juz macie -> ciarah dzieki za wiadomosc,a czy wiedziales o tym jak planowales dodam tylko, ze na Skye jest zajebiscie :bigrazz:[/quot takie wyprawy i planowanie to do kitu to trzeba spontanicznie bo inaczej to nic nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 witam.wiem,ze jakbym pokopal,to pewnie bylo juz pisane na ten temat,ale nie ma jak bezposredni kontakt z rodakami.otoz kupilem tydzien temu sprzeta ,jak to bywa poprzedni wlasciciel wypelnil czesc dow rej i wyslal gdzie trzeba.ja zostalem ze swistkiem dla nabywcy.za 2 tygodnie moto ma jechac do Polski na sprzedaz.Pytanie brzmi : czy musze czekac na nowy dow rej ? czy wystarczy ten kawalek starego.Czy na granicy trzeba deklarowac,ze moto wroci,lub nie ? Jesli go nie sprzedam to mozliwe,ze nim wroce.Czy w razie sprzedazy w Polsce wypelniam i wydzieram tak samo jak w Uk ? Czy trzeba po polsku spisywac umowe recznie. pzdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 witam.wiem,ze jakbym pokopal,to pewnie bylo juz pisane na ten temat,ale nie ma jak bezposredni kontakt z rodakami.otoz kupilem tydzien temu sprzeta ,jak to bywa poprzedni wlasciciel wypelnil czesc dow rej i wyslal gdzie trzeba.ja zostalem ze swistkiem dla nabywcy.za 2 tygodnie moto ma jechac do Polski na sprzedaz.Pytanie brzmi : czy musze czekac na nowy dow rej ? czy wystarczy ten kawalek starego.Czy na granicy trzeba deklarowac,ze moto wroci,lub nie ? Jesli go nie sprzedam to mozliwe,ze nim wroce.Czy w razie sprzedazy w Polsce wypelniam i wydzieram tak samo jak w Uk ? Czy trzeba po polsku spisywac umowe recznie. pzdr :) sluchj sprawa ma sie nastepujaco jak nie masz dowodu na swoje nazwisko to nikt naprawde nie wie czyj ten moto jest po drudie chcac wywiesc moto z angli musisz je wyrejestrowac w DVL i tam dostaniesz pismo ze moto jest twoje i ze masz 30 dni zeby to moto wywiesc z angli zeby dostac to pisno nie musisz czekac na dowod z twoim nazwiskiem bo oni juz tam sobie to sprawdza i potem z tym pismem z tad mozesz moto zarejestrowac w polsce ps ja nie wiem jak teraz bo jestesmy w uni ale jak jeszcze nie bylismy to ja musialem tak zrobic ale mysle ze nic sie nie zmienilo powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Przypominam szanownym kolegom iz ...........Juz za kilka dni, 7-9 czerwca jest Isle of Wight Festival ze Stonesami i innymi atrakcjami. :crossy: :buttrock: Zapraszam chetnych, jest gdzie spac i bedzie co wypic :icon_mrgreen: :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Przypominam szanownym kolegom iz ...........Juz za kilka dni, 7-9 czerwca jest Isle of Wight Festival ze Stonesami i innymi atrakcjami. :bigrazz: :lalag: Zapraszam chetnych, jest gdzie spac i bedzie co wypic :crossy: :bigrazz:CHOC SAM NIE MOGE POJECHAC (JADE DO PL) TO POLECAM WSZYSTKIM WIZYTE NA IOW - JEST NAPRAWDE SLICZNIE.przejechalem ja dookola na moto, ale 1 dzien to za malo !!!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzieki Pioter, za reklame ;) Wyspa jest na prawde piekna i malownicza a milo weekend spedzic mozna :icon_mrgreen: :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam,mam prośbę do rodaków za wodą :biggrin: Potrzebuję kontakt do jakiegoś motocyklisty/motocyklistki najlepiej z Lincoln lub bliskiej okolicy tego miasta. Potrzebne mi info na temat możliwości trzymania motocykla gdzieś w tym mieście, ew. za opłatą oczywiście jeżeli będzie taka potrzeba w garażu uprzejmego rodaka lub uprzejmego Anglika :cool: Z góry dzięki za pomoc :icon_rolleyes: @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja Ci moge i trzy motocykle trzymac w gazaru :icon_rolleyes: tyle ze nie w okolicach Lincoln :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi