kubus2905 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ladna nie chcesz sprzedac kola orginalnego na przud ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 zajebiscie przerobiles :icon_razz:widac ze masz "łep" ;) pozdrooby tak dalej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ładnie nia odpicowales :crossy: gratki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ej Panowie, czepiać się nie chce, ale po co odkopujecie takie tematy-trupy? ;)CRMka, owszem ładnie wygląda na SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajka Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 z nsr dorobilem inne tulejki i przedluzenie mocowania przedniego zacisku:)Cześć, wiem, że temat bardzo stary ale aktualnie jestem w trakcie wstawiania kół od NSR do mojej CRM. Nie masz przypadkiem jakiegoś rysunku adaptera do zacisku przedniego? No i jakie tulejki trzeba było zmieniać? Będę wdzięczny za jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi