KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Bylo niesamowicie. Impreza wpisana na stale w mój kalendarz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Było super, jednak następnym razem daruje sobie parade. Chyba, że wpiszę sobie do czynności serwisowych- "wymiana sprzęgła co sezon" :evil: Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Bylo niesamowicie. Impreza wpisana na stale w mój kalendarz :icon_question:Jakbym przesiedział kilka godzin w cieniu na ławce, też bym tak twierdził.... :icon_rolleyes: Ale na poważnie: wrażenie olbrzymie. W zależności od źródeł - 6 do 12 tysięcy motocykli. Niesamowita sprawa. W takim miejscu....Pamiętam czasy, gdy zomowców było więcej... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_spectra Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, oj dawno sie Tu nie było :notworthy: W Czestochowie było super, ja przynajmniej własnie czegos TAKIEGO szukałem.... Pozwoliłem sobie nawet popełnic małą relacje :biggrin: Jesli nie nadużyje Waszej życzliwosci to zapraszam na naszą strone : www.etmp.prv.pl gdzie na gł. stronie , tuż pod fotkami z wyjazdu do Krynicy jest opis wyjazdu do Czestochowy...szczerze to ciekaw jestem Waszych opinii. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Zapraszam wszystkich chętnych i chcących do zobaczenia jak było w Częstochowie okiem mojego aparatu. fotki z częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ja też kilka zdjęć zrobiłem :icon_razz: http://my.opera.com/sephiar/albums/show.dml?id=245523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pragnę wszystkim, których udało mi się szczęśliwie poprowadzić do Częstochowy serdecznie podziękować za wspólna jazdę. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Temat stary,ale jak ktoś chce to na tej stronce jest sporo fotek z tej imprezy. http://jasnagora.com/wydarzenie.php?ID=2659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi