Wiertara Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 O to wlasnie chodzi ze czym szersza tym masz wieksze mozliwosci złożyć sie w zakrecie. bo chyba nie chcesz by na 130 braklo ci opony przy zlozeniu sie bo w tedy bedzie nie za ciekawie. No cóż... proponuje abyś jeszcze raz zastanowił się nad tym co napisałeś :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Jesli jest 130 to powinno byc tyle...... i mozecie mowic sobie co chcecie i zakladac co chcecie. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze szerszy laczek- slabsze osiagi, gorsze prowadzenie (motor zabardzo sie klei) jesli jest za slabe moto by uciagnac takiego kapcia... Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Szkoda klawiatury, chlopak jest molody i ma swoje wizje ulepszania swiata. Pojezdzi, zrozumie. Albo nie...Na pewno na szerokich kapciach wolniej bedzie sie przezucalo motocykl z zakretu w zakret. Dopuszczalne jest dac jeden rozmiar wiecej. Zreszta ja w Super Tenere ma waziutkie oponki a chodzi po zakretach jak zloto, w gorach nie ustepuje wypasionym plastikom. Wiec to pewnie zalezy od techniki...Grzecznie zapytałem, bo chciałem sie dowiedzieć coś na ten temat. TEMAT JUŻ DAWNO NIE AKTUALNY - data napisania tematu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No niby tak ale temat ciekawy, smieszą mnie troche tacy ludzie.....ktos kiedys pisal o radzie sprzedajacego ,,podpiłujesz wahacz i bedzie dobrze,, . Dla mnie mozecie robic i tak :D . Pozddro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi