Skocz do zawartości

Angielskie V5C Pilne prosze o pomoc!!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

panowie prosze o pomoc!!! mam V5C przetlumaczone wszystkie papiery takie jak przeglad,umowa itd.Bylem dzis w wydziale komunikacji a oni mowiua mi ze z angielskiego dowodu rejestracyjnego motocykla mi nie ubezpoiecza gdyz nie jest kompletny!!! gdyz niema czesci 11!!!!!! prosze o pomoc i porady co moge zg\robic bo nerwicy dostaje z gory dzieki pozdrawiam

tzn ze nikt sprzeta z anglii nigdy nie rejestrowal w polsce czy co no liczylem na jakies porady dzieki....

Bylem dzis w wydziale komunikacji a oni mowiua mi ze z angielskiego dowodu rejestracyjnego motocykla mi nie ubezpoiecza gdyz nie jest kompletny!!! gdyz niema czesci 11!!!!!!

W wydziale komunikacji raczej nie ubezpieczą ale zarejestrować powinni.

Tak jak pisze kolega Mycior dowód rejestracyjny to części 1-8,reszta to elementy-formularze które się odrywa i odsyła w zależności od tego co się dzieje z motocylkem.

Jakaś niezorientowana osoba siedzi w tym wydziale komunikacji i widząc brakujący kawałek się spieniła ale prawda leży po Twojej stronie więc idź do kierownika wydziału itp.

Oczywiście zakładam że masz przetłumaczony dowód rejestracyjny czyli części 1-8,umowę kupna sprzedaży ew fakturę zakupu oraz pierwszy przegląd w Pl.

P.S. jaki przegląd masz tłumaczony?? bo angielskiego nie trzeba w wydziale komunikacji przedstawiać.

pozdrawiam

Niezorjentowana kobieta, bo czesc 11 V5C to notka o Exporcie motocykla i to jest odsylane do DVLA i nie mozesz miec tego ze soba.

Musisz pojsc jeszcze raz do niej i jej to wytlumaczyc a jak sie bedzie upierala przy swoim to ...... popros kierownika na rozmowe :icon_rolleyes:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614