Skocz do zawartości

Rumunia

Hil
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem w Rumunii w weekend majowy i bardzo polecam, transfogarskiej i jeszcze jednej nie dało się przejechać bo śnieg leżał i nikt nie miał zamiaru go ruszać do czerwca, generalnie 3800 km, ok 2 tys PLN/2 osoby , spanie w hotelach i pensjonatach, jedzenie w knajpach, ceny jak u nas, ludzie życzliwi, dogadać się czasem trudno, aż ręce bolały od gadania :crossy:

fotki można zobaczyć na mojej galerii Fotki z Rumunii

jak jest z ilością tańszych hoteli i pensjonatów? można znaleźć bezproblemowo? we wszystkich miejscowościach? możesz podać jakieś namiary (chociaż nazwy miejscowości) gdzie można spkojnie planować nocleg bez namiotu?

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

U mnie plany niestety się zmieniły i wylatujemy w okolicach 6 sierpnia.... Mam nadzieję, że jakichś rodaków po drodze spotkamy ;).

Pozdrawiam.

Jest bardzo duza szansa ze spotkasz paru wariatow na enduro :biggrin:. Tak sie sklada ze 28.07-15.08 bede sie krecil po tych okolicach. Sklad ekipy to trzy enduraki plus rusek z koszem. Pozdrawiam i do zobaczenia na obczyznie :flesje:

Słuchajcie - a nikt nie wybiera się na Rumunie w okolicach 6 sierpnia? Kumplowi z którym miałem jechać pozmieniało się z pracą i może wybrać się dopiero we wrześniu a ja niestety urlopu już nie przestawię :buttrock:.

Jest ktoś chętny?

2 tygodnie. Noclegi pod namiotem. Wyjazd w wersji ekonomicznej (ale bez przesady :biggrin: ).

Pozdrawiam.

PITER II Napisano 04 czerwiec 2007 - 07:10

Hej. My z Piotrkowa wylatujemy 13 lipca na Rumunie a powrót 23lipca. Gdyby ktoś był chętny to możemy połączyć ekipy. Na 100% będą dwa motocykle, na 99% trzy wszystko zależy od urlopu.

Witam ja z kolegą startujemy 14 LIPCA NA RUMUNIE I JAK BY SIE DALO TO FAJNIE BYLO BY WIEKSZA EKIPA TAM POSMIGAC :notworthy: :P :cool: :) :D

Sory że nie odpisywałem ale troszke mnie nie było. My też zmienilismy plany i lecimy 14 lipca w dwa motorki i trzy osoby. Planujemy po 6 rano wyruszyć i dotrzeć jak najdalej a najlepiej już na Rumunie. Jeżeli jesteście zdecydowani pisz na meila i podaj swoj numer telefonu to oddzwonie i sie dogadamy. [email protected]