kawasaki_zzr Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Byłem w Rumunii w weekend majowy i bardzo polecam, transfogarskiej i jeszcze jednej nie dało się przejechać bo śnieg leżał i nikt nie miał zamiaru go ruszać do czerwca, generalnie 3800 km, ok 2 tys PLN/2 osoby , spanie w hotelach i pensjonatach, jedzenie w knajpach, ceny jak u nas, ludzie życzliwi, dogadać się czasem trudno, aż ręce bolały od gadania :crossy: fotki można zobaczyć na mojej galerii Fotki z Rumunii jak jest z ilością tańszych hoteli i pensjonatów? można znaleźć bezproblemowo? we wszystkich miejscowościach? możesz podać jakieś namiary (chociaż nazwy miejscowości) gdzie można spkojnie planować nocleg bez namiotu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 U mnie plany niestety się zmieniły i wylatujemy w okolicach 6 sierpnia.... Mam nadzieję, że jakichś rodaków po drodze spotkamy ;). Pozdrawiam.Jest bardzo duza szansa ze spotkasz paru wariatow na enduro :biggrin:. Tak sie sklada ze 28.07-15.08 bede sie krecil po tych okolicach. Sklad ekipy to trzy enduraki plus rusek z koszem. Pozdrawiam i do zobaczenia na obczyznie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Słuchajcie - a nikt nie wybiera się na Rumunie w okolicach 6 sierpnia? Kumplowi z którym miałem jechać pozmieniało się z pracą i może wybrać się dopiero we wrześniu a ja niestety urlopu już nie przestawię :buttrock:. Jest ktoś chętny?2 tygodnie. Noclegi pod namiotem. Wyjazd w wersji ekonomicznej (ale bez przesady :biggrin: ). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITER II Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 PITER II Napisano 04 czerwiec 2007 - 07:10 Hej. My z Piotrkowa wylatujemy 13 lipca na Rumunie a powrót 23lipca. Gdyby ktoś był chętny to możemy połączyć ekipy. Na 100% będą dwa motocykle, na 99% trzy wszystko zależy od urlopu. Witam ja z kolegą startujemy 14 LIPCA NA RUMUNIE I JAK BY SIE DALO TO FAJNIE BYLO BY WIEKSZA EKIPA TAM POSMIGAC :notworthy: :P :cool: :) :DSory że nie odpisywałem ale troszke mnie nie było. My też zmienilismy plany i lecimy 14 lipca w dwa motorki i trzy osoby. Planujemy po 6 rano wyruszyć i dotrzeć jak najdalej a najlepiej już na Rumunie. Jeżeli jesteście zdecydowani pisz na meila i podaj swoj numer telefonu to oddzwonie i sie dogadamy. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi