Gość Szypul Opublikowano 3 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2002 No tak wielki dylemat jakiego sprzeta sobie kupic chcialbym motorower ale nie interesuje mnie nic co wyglada jak przecinak ani enduro, myslalem o czyms w stylu chopera jak Aprilia Classic czy naked bike jak Derbi Fenix, a moze ktos zna jakies modele podobne do tych, bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 23 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2002 A wiec........wiem wiem nie zaczyna się zdania od a więc :lol: Proponuje Ci JINCHENGA :-) Ładny mały chopperek a kosztuje nowy około 6 tysiecy...... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 4 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2002 WITAM JESTEM SZCZESLIWYM POSIADACZEM JINCHENGA KNIGHTA JC50Q http://strony.wp.pl/wp/kiubik/2/ A WYGLADA ON TAK MOJ TEZ JEST ZÓŁTY:-) FAJNA SPRAWA JAK DO NAUKI JAZDY JA JUZ WCZESNIEJ TROCHE JEZDZILEM A NA NIM SZLIFUJE JAZDE W MIESCIE ITD:-) NA POCZATKU BEDZIESZ PEWNIE ZAJARANY JAK NIE WIEM ALE PO JAKIMS MIESIACU TROCHE CI PRZEJDZIE I ZABIERZESZ SIE ZA TUNING ALE JAK JUZ BYS MIALE I CHCIALBYS GO TUNINGOWAC TO ODEZWIJ SIE DO MNIE TO MOZE CI COS PODPOWIEM BO JA WLASNIE ZACZYNAM DOWIADYWAC SIE CO I JAK TRZEBA ZROBIC ABY LEPIEJ SMIGAL POWODZENIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi