Gość tomek_skrzat Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Panowie planujecie jakieś spotkanie jutro jakby ciepło bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A ja sie juz nie moge doczekac kiedy skoncze bo został mi jeszcze tylko konicowy montaz a lakiernik sie spoznia :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Tomek co powiesz na jutro o 10 na Placu??czekam na innych chętnych!ma być ciepło jutro-około 10 stopni więc można przepalić gdzieś sprzęta po okolicach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak udała się wczorajsz przejażdżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witamkto dzisiaj chce polatac na moto ja jestem gotowy od 16.30, jak ktos ma ochote dzwonic na komorke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam! Ja chętnie przewietrzę CeBulkę, tylko że nie wcześniej niż o 17:30. Ktoś jeszcze dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) no Remo udała się udała-co prawda kameralnie(5 moto)i blisko(Nieszawa) ale gęba się cieszy do dzisiaj :bigrazz: a Ciebie Remo nie było-pisałem Ci i nie odp. nieładnie :icon_mrgreen: ja dziś odpadam-moto rozebrane w drobny mak i czeka na nowe kierunki i oponkę Pzdr. Edytowane 10 Marca 2008 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Pisałeś, pisałeś.A ja w takim amoku, że nie mam kiedy rozkręcić swojego. Próbowaliśmy zdążyć na 10-tą na 4 kołach ale nie daliśmy rady. Chyba muszę urlop wziąć żeby doprowadzić VN do porządku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam,od wczoraj na dwoch kolach zastanawiam sie co z sobota...jak bedzie pogoda - macie jakies plany ?Torun jedzie z prezentami do domu dziecka gdzies pod chelmza...a Wloclawek ma jakies plany ?? pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 moze jak bedzie niezla pogoda to wloclawek dolaczydo torunia kawaleczek :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witamkto dzisiaj chce polatac na moto ja jestem gotowy od 16.30, jak ktos ma ochote dzwonic na komorke. PozdrawiamManiek...ostatnio miałem problem z dostępem do forum,jednak dziś pośmigałem.Szkoda że Cię nie rozczytałem wcześniej.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witamnie ma problemu jeszcze sobie polatamy na moto, jak sie tylko ociepli. Pozdrawiam Witam dzisiaj chyba tez okolo 16.30 bede startowal jakby co to dawac sms lub dzwonic bede mial czas do 18.30. Jak nie bede odbieral to znaczy ze jedze :icon_mrgreen:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Halo panowie kto leci jutro do Torunia na 12.00 na Rynek Nowomiejski.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No nie ale tu cisza. Wiem, że dawno się nie odzywałem, ale jutro ma być pogoda do 14.00. Śmiga ktoś?? Może mała traska? :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam! Wg prognozy ma byc ok. +10 stopni i bez opadów tak do godz. 14.-15. Poźniej raczej deszcz. Ja jestem chętny na małą traskę. Proponuję o 11. na Placu Wolności. Ktoś się przyłączy? Yamamoto1 bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi