danny Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witamy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witaj Rumcajsik...miło Cię widzieć.Do zobaczenia na trasie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Witam,i ja sie przywitam z nowo przybylymi..sezon u mnie jeszcze zimowy. Ale w nastepny weekend Biedrona wyjezdza z garazu. Narazie laduje baterie i czekam na slonce :icon_mrgreen: Pozdrawiam,Alex p.s. w Czestochowie bedzie nas sporo.. do kwietnia tylko chwila.. Edytowane 4 Marca 2008 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Panowie (i Panie?)! Tak się zajarałem, że sobie pojeżdżę na 2oo, a tu dziś w samochodzie musiałem szyby skrobać... :( Mam jednak nadzieję, że wkrótce przyjdzie wiosna i dla motocyklistów zaświeci słońce (zielone światło ;) ). Myślę, że wszyscy na to czekamy :icon_biggrin: . igner, jeśli chodzi o niedzielę, to tak jak Ci mówiłem, nie ma mnie we Włocławku, ale za tydzień najprawdopodobniej będę. No i jaram się też myślą o tej Jasnej górze :crossy: , także zbierzmy silną grupę! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 To jak pogoda dopisze to spora ekipa bedzie jechała do Czestochowy. Pewnikiem trzeba bedzie sie zebrac cos kolo 8 rano jak uwazacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 proponuje godz 7 rano jak juz chcecie na czestochowe uderzyći tak spotkają was niezłe korki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jeśli o mnie chodzi, to osobiście myślałem o 6. rano, żeby mieć zapas i spokojnie zdążyć na 10. na mszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 W ten weekend tylko 7 :icon_biggrin: Bulgot jeszcze przed przeglądem :crossy: A może by tak w sobotę do Częstochowy wyruszyć?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 proponuje godz 7 rano jak juz chcecie na czestochowe uderzyći tak spotkają was niezłe korki :icon_razz:Widzę Mariusz że jednak Kletna sobie nie odpuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eugene Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jeśli o mnie chodzi, to osobiście myślałem o 6. rano, żeby mieć zapas i spokojnie zdążyć na 10. na mszę Witam Przeglądam forum włocławskie z nadzieją że dowiem się czegoś konkretnego na temat planowanych przez Was wyjazdów.Niestety można sobie oczy zepsuć. Myślę że co do ,,planowanego" wyjazdu do Częstochowy to,, Rumcajsik" ma całkowitą rację - to jest ponad 200km , a w drodze jak to w drodze.Życzę Wam powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam i pozdrawiam nowego forumowicza. Też wybieram sie do Czestochowy zapewne z miom plecaczkiem, oczywiście dopasuje sie do pozostałych co do godziny wyjazdu. pozdrowienia dla wszystkich Tomek - skrzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tomek_skrzat, właśnie myślałem o założeniu wątku dotyczącego Jasnej Góry, zalogowałem się, a tu już jest :bigrazz: Remo, jeśli chodzi o wyjazd na Jasną Gorę w sobotę, to nie wiem jak by tam było z noclegiem, ja wolę jechać od rana w niedzielę. Przenieśmy zatem dyskusję na ten temat pod stworzony przez Tomka_skrzata wątek: http://forum.motocyklistow.pl/Czestochowa-2008-t92774.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja Kletna nie odpuszczam, planuje wyjazd z "3m" w czwartek tylko nie wiem jeszcze jak z robotą będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Ja Kletna nie odpuszczam, planuje wyjazd z "3m" w czwartek tylko nie wiem jeszcze jak z robotą będzie? Zigi idż na zwolnienie i dawaj do KLETNA :) :) Edytowane 5 Marca 2008 przez lodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Heh, zauważyłem pewną zależność: im zimniej na dworze, tym ciszej na forum :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi