tomek1160 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Koles powiem Ci tak ale o co chodzi be nie wiem. Twoje zapytanie rozsmieszylo mnie do lez :icon_twisted:chodziło mi czy jest jakis klub czy cos takiego Edytowane 22 Lutego 2008 przez tomek1160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witamcos chyba sie nam pogoda zrypala :icon_twisted: . No ale czekamy do niedzieli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 no u mnie dzis deszczowocieplo ale deszczowozycze udanej slonecznej pogody w niedzieleja smigam w sobote do kletnapozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Koles powiem Ci tak ale o co chodzi be nie wiem. Twoje zapytanie rozsmieszylo mnie do lez :bigrazz:Wybacz mu Maniek...on jeszcze nie wie że się urodził... no u mnie dzis deszczowocieplo ale deszczowozycze udanej slonecznej pogody w niedzieleja smigam w sobote do kletnapozdr3maj się mmm,szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam. kupilem sobie ostatnio Daelim VT 125 i w grudniu dopiero bende mugl robic A1 i szukam czy jest we włocławku jakis lub czy cos jak ktos ma czas niech napisze na gg 1029404Jakbyś mógł to na początku postaraj się pisać po polsku-są narzędzia takie powszechnie znane nawet jak Word gdzie możesz sprawdzić pisownie. Po drugie jak pytasz o coś to sprecyzuj o co Ci chodzi-jaki klub??bo nikt Cię tu widzę chyba nie rozumie. A po trzecie witam na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Może tez uda, mi sie w niedziele wyrwać z domu na plac i przepalić ciut sprzęta, jednak na dłuższa wyprawe pewnie nie bede miał wonego czasu. pozdro dla all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mariusz podziwiam (czego sie nie robi dla kumpla) i troche zazdroszcze Ci tego dzisiejszego wyjazdu ladnie kilometrow nakrecisz. Szerokiej drogi i ladnej pogody a taka sie szykuje :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Witama moze spotkanie przesuniemy na godzine miedzy 12 a 13 bedzie cieplej i moze bardziej sucho. Nie chce mi sie czyscic tych chromow na nowo :). Dajcie znac . Pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2008 przez maniek1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witama moze spotkanie przesuniemy na godzine miedzy 12 a 13 bedzie cieplej i moze bardziej sucho. Nie chce mi sie czyscic tych chromow na nowo :). Dajcie znac . PozdrawiamManiek...spotkanko o 11-ej na placu,następnie dłuższa pogawędka i myślę że ruszymy ok.godz 12-ej.Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Postaram się podjechać na plac, pogawędzić lecz na przejażdżkę to dla mnie za wcześnie.Troche mnie nie było na forum, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Dzisiejszej nocy bylem w robocie po 2 w nocy spadl grad wielkosci grochu bialo sie zrobilo mam nadzieje ze puszki mi nie obilo. Co do jutra jestem optymista wiec do zobaczenia o 11 na Placu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Dzisiejszej nocy bylem w robocie po 2 w nocy spadl grad wielkosci grochu bialo sie zrobilo mam nadzieje ze puszki mi nie obilo. Co do jutra jestem optymista wiec do zobaczenia o 11 na Placu :)Ważne Artur... że Virażkę miałeś w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 I jak tam udała sie niedzielna wyprawa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pogoda wspaniała, żałuję że nie pojechałem ze wszystkimi do Ciechocinka. Może w przyszłym tygodniu?A jak z Kletnem zapisujemy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Daniel bylo super rosniemy w sile !!! Pogoda nam dopisala bylismy w Toronto przez Ciechocinek z niecierpliwoscia czekam na fotki Woya :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi