Woy Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witamno jak by w niedziele sloneczko wyszlo to chyba odpale sprzeta. PozdrawiamWięc...może w niedzielę o godz.11-ej na placu Wolności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ok no to czekamy na pogode. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ok no to czekamy na pogode. PozdrawiamIgner...co Ty na to? Igner...co Ty na to?Artur...liczymy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja jedynie moge podjechac na chwile puszka bo do niedzieli to na pewno sie nie wyrobie jeszcze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Wojtek właśnie nie wiem co odpisać mam imprezę rodzinną w sobotę i gości nocują i nie wiem o której się zawiną w niedzielę :) jak dam rade to przyjadę!bardzo bym chciał ale nie ode mnie to tylko zależy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Oczywiscie ze bede w niedziele o 11 na Placu Wolnoci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Oczywiscie ze bede w niedziele o 11 na Placu Wolnoci :banghead:Artur...jesteś niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam ;OMacie jakieś pomysły ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam ;OMacie jakieś pomysły ;>Pomysł...się zawsze znajdzie Może Ciechocinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeszcze wiekszego róbcie mi smaka bo normalnie pojade chyba z wami rowerem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a daj spokój Daniel ja już nie czytam chyba nawet :bigrazz: dowiedziałem się że goście będą siedzieć jeszcze całą niedziele więc wypas-nigdzie nie pojadę :banghead: miłej wyprawy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeszcze wiekszego róbcie mi smaka bo normalnie pojade chyba z wami rowerem ;)Może być rower...aby miał potężny silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Hehe ...A moze piwko w kruszynie ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1160 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam. kupilem sobie ostatnio Daelim VT 125 i w grudniu dopiero bende mugl robic A1 i szukam czy jest we włocławku jakis lub czy cos jak ktos ma czas niech napisze na gg 1029404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam. kupilem sobie ostatnio Daelim VT 125 i w grudniu dopiero bende mugl robic A1 i szukam czy jest we włocławku jakis lub czy cos jak ktos ma czas niech napisze na gg 1029404 Koles powiem Ci tak ale o co chodzi be nie wiem. Twoje zapytanie rozsmieszylo mnie do lez :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi