Woy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dziś przetestowałem nowy ubiór.Pojeździłem w różnych warunkach,gdy wyruszyłem było sucho,później złapał mnie śnieg...jestem bardzo zadowolony z kombinezonu Funta...Naprawdę polecam. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Myślę że jednak da się pojeździć...Co myślicie o przyszłej niedzieli??????????Wiem że Artur jest zawsze chętny.Może gdyby nie padało to ok. 11-ej na Placu Wlności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmm... ta chęć do jazdy wynika chyba z zakupu tego nowego stroju :biggrin: Ale myślę, że wybór słyszny, bo ja na swój nie narzekam i też już zaczynam troszkę jeździć wkoło domu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 oj Wojtek Wojtek kusisz wiesz o tym?jak będzie tak jak teraz jest to ja się pisze-chociaż na trochę trzeba maszynę obudzić z zimowego snu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 pawel 125, QczeQ nejlepszego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Paweł spelnienia marzeń !!! Ja sie pisze na niedziele o 11 na Pl.Wolności :icon_mrgreen: Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Artur 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego...Paweł,życzę Ci wytrwałości :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 to i ja się dołączam do życzeń- wszystkiego najlepszego Paweł :icon_exclaim: a co do niedzieli-jak nie będzie padać to jak nie jak tak :icon_exclaim: będę o 11 na Placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dziękuje wszystkim za pamięć :wink: zaskoczyliście mnie :) (wcześniej nie byłem w stanie podziękować, to dopiero teraz) :) :biggrin: w końcu 18-ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 zaciek pogoda typowo barowawiec dzis pewnie ;) ;) - najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaciek udanego sezonu i wielu wspólnych wypadow ( z nami oczywiście ;) ) 3M jest bardzo czujny nikomu nie przepuści podziwiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja również się dołączam do życzeń urodzinowych.Zaciek, wielu kilometrów nawiniętych na dwa kółka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witamtakze skladam serdeczne zyczenia i szczesliwego sezonu oraz niezapomnianych chwil na 200. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam!Zaciek także dużo dużo dużo nawiniętych kilometrów w tym sezonie a jeśli chodzi o kilometry to jak jutro?-robimy jakiś spęd dzikusów napaleńców na moto :eek: ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 toronto, swiecie, chelmno i bydzia sie zbieraja i lecimy posmigacjak bedzie cieplej to mam nadzieje, ze spotkamy siejak kiedys i polecimy gdzies razem he he moze nawet na kamien diabelski :icon_mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi